Fotbal intern

Lovitură pentru FCSB! Billel Omrani a semnat contractul cu CFR Cluj

Lovitura pentru FCSB Billel Omrani a semnat contractul cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:00. Billel Omrani a semnat noul contract cu CFR Cluj. El va evolua în următoarele trei sezoane la CFR Cluj. Odată cu semnătura pe noul contract, telenovela Omrani la FCSB s-a încheiat, iar Gigi Becali trebuie să se îndrepte spre un alt atacant.

“BILLEL OMRANI RAMÂNE LA CFR CLUJ! Veste excelentă pentru fanii Campioanei României! Billel Omrani a semnat pentru încă trei ani cu CFR Cluj! Așadar, atacantul care a avut o contribuție importantă la câștigarea celui de-al 4-lea titlu din istoria echipei noastre va continua în Gruia! Felicitări pentru alegerea făcută și multă baftă la CFR, Billel! Hai CFR!”, se anunţă în anunţul de pe Facebook al campioanei.

ADVERTISEMENT


Billel Omrani este ținta principală a FCSB, după ce s-a despărțit de Budescu și Alibec și a ratat transferurile lui Abang și Adam Nemec. Cu toate acestea, fotbalistul francez este foarte aproape să dea o mare lovitură roș-albaștrilor.

Billel Omrani a postat pe contul personal de instagram un clip în care vorbește cu fostul său coleg de la CFR Cluj, Kevin Boli, cel care a fost deja acontat de Dan Petrescu în China. Fotbalistul francez a pus pe clip steagul Chinei, dar și locația: Aeroportul Internațional din Frankfurt, ceea ce dă de înțeles că s-ar alătura fostului său coleg în Asia. De altfel, clubul „Bursucului” a trimis deja o ofertă pentru Omrani.

ADVERTISEMENT
Billel Omrani a vorbit cu Kevin Boli pe instagram
Billel Omrani a vorbit cu Kevin Boli pe instagram

Omrani, destinație surpriză pe Aeroportul din Frankfurt

Cu toate acestea, Billel Omrani s-ar putea să ofere o surpriză tuturor microbiștilor din România. Potrivit informațiilor FANATIK.RO, Omrani va merge de la Frankfurt direct în cantonamentul celor de la CFR Cluj, acolo unde oficialii campioanei vor încerca să renegocieze înțelegerea cu atacantul cu origini algeriene. 

Informația vine ca o lovitură puternică pentru patronul FCSB, Gigi Becali. Acesta a afirmat în urmă cu câteva zile că transferul lui Omrani e ca și făcut și deja a prezentat clauzele din înțelegerea cu atacantul lui CFR“I-am scris în contract lui Omrani că dacă fumează amendă o mie de euro, 5000 de euro dacă bea sau intră în club. Încă nu a ajuns la el contractul”

ADVERTISEMENT

9 goluri și 5 pase decisive în 38 de meciuri a reușit Omrani în stagiunea precedentă

1,5 milioane euro este cota lui Omrani, potrivit transfermarkt.de