Life

Chef Foa are o rețetă pe care o folosește mereu acasă. Nu e pentru vegani, asta-i clar

Chef Foa a găsit rețeta succesului și în viața personală nu numai în cea profesională. Acesta a făcut dezvăluiri despre soția sa și a povestit cum a cucerit-o.
07.03.2022 | 23:14
Chef Foa are o reteta pe care o foloseste mereu acasa Nu e pentru vegani astai clar
Chef Foa are o rețetă pe care o folosește mereu acasă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe Chef Foa îl cunoaște toată lumea, dar sunt puțin cei care cunosc amănunte din viața sa. Cunoscutul chef trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa Ioana, cea care este și managerul său.

Chef Foa are o rețetă pe care o folosește mereu acasă. Nu e pentru vegani, asta-i clar

Chef Foa, pe numele său real Florin Scripcaru, a fost mereu destul de discret când a venit vorba despre viața sa personală. De curând, a început să apară la diferite evenimente alături de soția sa, Ioana. Mai mult, a acceptat să vorbească și despre povestea lor de iubire.

ADVERTISEMENT

S-au cunoscut în copilărie, dar cunoscutul chef a decis să o cucerească după ce aceasta și-a terminat studiile. În timp, au descoperit că au aceeași pasiune, gătitul. De altfel, chef Foa spunea că ingredientul său secret din preparate este iubirea.

“Soția gătește, delicios chiar. Chiar acum știu că gătește brioșe suculente, juicy, probabil sugar-free, gluten-free, excelente. Îmi gestionează o parte dintre proiecte, dar în ultima vreme mai puțin. E mai complicat cu doi copii și oricum are și ea proiectele ei”, a spus Florin Scripcaru pentru Viva. 

ADVERTISEMENT

Chef Foa recunoaște că viața li s-a schimbat radical după ce au devenit părinți. Atunci când programul îi permite, cunoscutul jurat de la MasterChef încearcă să-și petreacă cât mai mult timp alături de familie.

“Totul are gust mai plăcut, totul e mai strălucitor. De ce? Pentru că mi s-a schimbat perspectiva asupra lucrurilor și am primit lecții de viață de la copii”, a mai spus chef Foa pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Atunci când este acasă, cunoscutul chef recunoaște că încearcă să-i surprindă pe cei dragi cu preparate inedite, iar Ioana este cel mai obiectiv critic al său. Uneori în bucătărie este ajutat și de fiul său, Petru.

“Mi-ar plăcea să îl auzi pe el cum zice că a gătit clătite fără să se ardă și bacon cu ou. Copiii sunt minunați în ochii părinților, iar ei sunt surprinzători și, involuntar, îți dau lecții de viață încontinuu”, a mai spus Florin Scripcaru.

ADVERTISEMENT