Life

Ce au observat fanii după premiera Chefi fără limite. Reacții dure la adresa Antenei 1: “De ce stricați ceva ce mergea bine?”

Chefi fără limite, cea mai nouă emisiune de la Antena 1, a fost aspru criticată de internauți la scurt timp după ce a avut premiera luni, 21 februarie 2022.
22.02.2022 | 16:07
Ce au observat fanii dupa premiera Chefi fara limite Reactii dure la adresa Antenei 1 De ce stricati ceva ce mergea bine
Chefi fără limite, comentarii acide din partea fanilor. Ce au spus internauții după premieră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fanii au lăsat primele impresii după vizionarea primei ediții. Show-ul culinar, filmat pe parcursul a două luni în Grecia, nu a fost tocmai pe placul telespectatorilor.

Foarte multe persoane au avut reacții dure la adresa postului de televiziune Antena 1, care este recunoscut pentru formatele sale culinare.

ADVERTISEMENT

De această dată internauții sunt de părere că emisiunea „Chefi fără limite” nu are foarte multe în comun cu bucătăria și nu a fost apreciată precum show-ul „Chefi la cuțite”.

Chefi fără limite, comentarii acide din partea fanilor. Ce au spus internauții după premieră

„De ce stricați ceva ce mergea bine”, „Nu mi-a plăcut, m-am plictisit, o aiureală fusion Asia Express cu Chefi la cuțite”, „Vrem formatul vechi înapoi”.

ADVERTISEMENT

„O să pierdeți audiența cu formatul actual… mai degrabă reveniți la Chefi la cuțite”, „Ce trântă de emisiune”, „Cred că o să mă uit la altceva, deși așteptam să îi văd pe cei trei chefi”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pe Instagram.

De asemenea, au fost și persoane care s-au întrebat care este rolul concurentului cu barbă foarte lungă. Este un tânăr care face parte din echipa verde condusă de Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

„Barba tipului îmi întoarce stomacul pe dos. Nu mă mai uit. Scârbos”, este reacția unui internaut, tot pe social media.

Cine este Francisc Șandor de la Chefi fără limite

Francisc Șandor este un tânăr în vârstă de 27 de ani, care lucrează ca fotograf. Concurentul de la „Chefi fără limite” este originar din orașul Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

În prezent, participantul din echipa verde lucrează pentru A List Magazine, revista coordonată de jurnalista și prezentatoarea de la Pro TV, Andreea Esca.

Concurentul lui Sorin Bontea este văzut ca un punct forte pentru echipă. În plus, are un portofoliu divers și plin de nume cunoscute. Totodată, s-a implicat în multe campanii și evenimente importante din showbiz.

„Așa a început ziua 0 din Chefi fără limite … eram pe insula Chios, în nordul mării Egee. Nu știam nimic din ce urma să mi se întâmple… așa că vă invit și pe voi să îmi fiți alături în această călătorie FĂRĂ LIMITE!”, a scris Francisc Șandor pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT