Chelsea – Manchester United 2-2. Barkley aduce egalarea la ultima fază de joc. Video

Alin Miu    Traian Terzian    Claudiu Surmei   
în Premier League
20/10/2018, 15:42
Chelsea – Manchester United 2-2. Barkley aduce egalarea la ultima fază de joc. Video

Chelsea – Manchester United a fost, fără îndoială, cel mai aștept meci al etapei a noua din Premier League. Partida programată sâmbătă, de la ora 14:30, în direct la Eurosport, s-a terminat cu scorul de 2-2. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 16.26 / Chelsea – Manchester United s-a terminat 2-2!


UPDATE, ora 16.23 / Goool, Chelsea! Barkley aduce egalarea la ultima fază de joc.


UPDATE, ora 14.00 / Martial întoarce scorul! E 2-1 pentru Manchester United, iar Jose Mourinho scapă de presiunea rezultatelor slabe din startull sezonului.


UPDATE, ora 15.42 / Martial aduce egalarea pentru Manchester United pe Stamford Bridge.


UPDATE, ora 14:51 / Chelsea a deschis scorul prin Antonio Rudiger. Neamțul a scăpta din marcajul lui Paul mPogba și a înscris cu o loviturăp de cap după un corner executat de Willian.


UPDATE, ora 13:36 / Se știu echipele de start.


Partida programată pe Stamford Bridge deschide această rundă din Premier League, iar o înfrângere ar putea conta decisiv pentru Jose Mourinho. Antrenorul se află sub o presiune uriașă, după ce a intrat în conflict cu mai multe vedete din echipe, printre care Paul Pogba și Alexis Sanchez.

Vezi ONLINE TV pe Eurosport Chelsea – Manchester United LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Partida poate fi văzută la TV pe Eurosport, însă cei care doresc să o urmărească online o pot face prin streaming-ul pe care FANATIK.RO îl va pune la dispoziție la ora de start.

În comparație, Chelsea joacă neașteptat de bine sub comanda lui Maurizio Sarri, pierzând până acum doar Supercupa Angliei cu Manchester City. În campionat, londonezii au același număr de puncte ca Manchester City și Liverpool. Nimeni nu a reușit să o învingă pe Chelsea până acum în Premier League.

Un amănunt încă și mai interesant, Chelsea este echipa cu cele mai multe pase reușite în acest sezon, devansându-le chiar și pe Manchester City sau Liverpool, echipe recunoscute pentru un stil de joc ofensiv și spectaculos deopotrivă.

Probleme pentru Manchester United

Cu trei înfrângeri suferite deja în acest sezon de Premier League, Manchester United pare să aibă șanse minime să prindă Big Four la final de an competițional, asta după ce stagiunea precedentă a încheiat-o pe locul 2, în urma rivalei din oraș.

Problemele la United au început încă din vară, când Mourinho nu a primit jucătorii doriți. S-au accentuat pe parcursul stagiunii, în special între managerul portughez și Paul Pogba. Cei doi nu se mai suportă, iar plecarea unuia dintre ei este iminentă. Se zvonește că Barcelona ar dori să-l transfere pe Pogba în pauza de iarnă, dar pentru moment nimic concret.

De notat faptul că Manchester United nu a mai câștigat pe terenul lui Chelsea din 2012. Mai mult, „diavolii” au pierdut fiecare din precedentele trei jocuri disputate pe Stamford Bridge fără a marca.

United este singura echipă din top 10 Premier League cu golaveraj negativ. Chelsea a încasat de trei ori mai puține goluri decât adversara sa de sâmbătă, dar patru dintre ele au venit pe teren propriu, astfel că Manchester are șansele sale la victorie.

Închide ×