Fotbal international

Chiricheș rămâne la Napoli! De Laurentiis a respins o ofertă din Premier League

27.07.2018 | 20:37
Chiriches ramane la Napoli De Laurentiis a respins o oferta din Premier League
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei naționale a României, Vlad Chiricheș, rămâne la formația SSC Napoli și în sezonul viitor, după ce patronul Aurelio de Laurentiis a refuzat toate ofertele venite pentru el. Jucătorul venit de la Tottenham Hotspur în vara anului 2015 l-a imprtesionat pe antrenorul Carlo Ancelotti în stagiul de mpregătire de la Dimaro.

Conform site-ul  calcionapoli24.it, Vlad Chiricheș a fost dorit de formația Cardiff City, nou promovată în Premier League, de Stoke City, care a retrogradat în Championship și de mai multe cluburi din Italia, dar Aurelio De Laurentiis a respins ofertele ce erau cuprinse între 12 și 18 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Chiricheș rămâne la Napoli și se va lupta pentru titularizare

Internaționalul român a fost remarcat de Carlo Ancelotti în cantonamentul din această vară al vicecampioanei Italiei, iar acesta a decis ca Vlad Chiricheș să rămână la Napoli iar cel care va pleca va fi Lorenzo Tonelli, care este dorit de Sampdoria Genova, Cagliari, Genoa, Chievo Verona și Torino. Chiricheș, în vârstă de 28 de ani, va fi păstrat astfel la Napoli și se va lupta pentru un post de titular cu Kalidou Koulibaly, Raul Albiol și Nikola Maksimovic.

Fundașul Vlad Chiricheș rămâne la SSC Napoli, după ce patronul Aurelio de Laurentiis a respins oferta echipei Cardiff City, nou promovată în Premier League
Fundașul Vlad Chiricheș rămâne la SSC Napoli, după ce patronul Aurelio de Laurentiis a respins oferta echipei Cardiff City, nou promovată în Premier League

Napoli a refuzat oferta lui Stoke pentru Vlad Chiricheş. Internaţionalul român rămâne astfel la vicecampioana Italiei, care va fi antrenată în viitorul sezon de Carlo Ancelotti, după ce antrenorul de 59 de ani a anunţat că se va baza pe fundaşul român. Aurelio de Laurentiis a ascultat ofertele prezentate de Pietro Chiodi, dar a decis că Vlad Chiricheș va rămâne la Napoli și în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Preşedintele clubului Sampdoria Genova, Massimo Ferrero, l-a ironizat pe omologul său de la SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, după ce acesta a refuzat oferta de 15 milioane de euro de la formația engleză Stoke City.

În acestă vară, de serviciile lui Vlad Chiricheş s-au mai arătat interesate Sampdoria Genova și Newcastle United. Internaţional român joacă pentru formaţia napoletană din vara anului 2015, când a fost transferat de la Tottenham Hotspur în schimbul a 4,5 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş a evoluat în 42 de meciuri pentru Napoli, marcând patru goluri.  Fundaşul român mai are contract cu formaţia napoletană până în anul 2022. În ultimul sezon, Vlad Chiricheş a bifat șapte prezenţe în Serie A, una în Cupa Italiei şi una în Champions League. Totuşi, numărul meciurilor în care a fost folosit a avut de suferit din cauza faptului că a fost mult timp accidentat.

Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin...
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion