Life

Cine a întrerupt un moment intim dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu: „A intrat peste noi”

Dezvăluiri din intimitatea lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu. Prezentatorul de televiziune a răspuns la curiozitățile fanilor și a dezvăluit cine a întrerupt un moment intim dintre el și soția sa.
06.04.2022 | 22:27
Cine a intrerupt un moment intim dintre Madalin Ionescu si Cristina Siscanu A intrat peste noi
Dezvăluiri din intimitatea lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu a răspuns curiozității fanilor pe rețelele de socializare. Astfel, prezentatorul TV a făcut dezvăluiri fără perdea și a povestit unele detalii despre viața amoroasă a lui și a soției sale.

Mădălin Ionescu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Cristina Șișcanu

Deși cei doi sunt destul de discreți în privința vieții lor private, Mădălin Ionescu nu s-a ferit să ofere detalii intime din relația sa cu Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

Astfel, într-un moment de sinceritate, prezentatorul TV a vorbit despre cum era viața lui intimă cu actuala sa soție la începutul relației. Mădălin Ionescu a spus că au existat multe nopți cu pasiune și fără somn pentru el și partenera sa de viață, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri.

„Nu vreau să ofensez pe nimeni. Am mai spus-o! În primii ani, cel puțin eu și Cristina, ne-am iubit în fiecare zi, cu rare excepții – evident, nu o singură dată pe zi. Au fost multe nopți albe”, a dezvăluit Mădălin Ionescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri din intimitatea lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu. Uluitor ce a dezvăluit prezentatorul

O altă întrebare primită de Mădălin Ionescu de la fani a fost referitoare la existența unui episod în care momentele intime au fost întrerupte în vreun fel sau altul.

„Ai fost prins în timpul actului sexual? Dacă da, spune-ne care a fost reacția ta”, este întrebarea primită de Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Și aici prezentatorul a fost foarte sincer. Mădălin Ionescu a explicat chiar și cine a intrat peste el și Cristina Șișcanu. Nimeni altul decât tatăl vedetei de televiziune este cel responsabil.

„Da. Tatăl meu a intrat peste noi. După ce a închis ușa…”, a spus Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu și soția lui nu mai dorm împreună de patru ani. După nașterea fetiței lor, Petra, aceasta a vrut să fie mereu cu mămica ei, astfel că prezentatorul nu a mai avut altă alternativă decât să accepte să doarmă singur.

ADVERTISEMENT