Life

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, anunț despre încă un copil: ”E însărcinată să se…”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de zece ani și, deja, au împreună un copil, pe Petra, dar discută adeseori despre ideea ce a mai face unul.
28.12.2021 | 14:43
Madalin Ionescu si Cristina Siscanu anunt despre inca un copil E insarcinata sa se
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu se gandesc sa mai faca un copil, dar nu le permite timpul Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de zece ani deja și au împreună o fetiță, pe Petra. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, cei doi au fost în repetate rânduri întrebai dacă nu își mai doresc un copil.

Mădălin Ionescu a vorbit despre sarcina Cristinei Șișcanu

De curând, Mădălin Ionescu a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui, Cristina Șișcanu și a explicat fanilor săi de pe conturile de socializare cum stau lucrurile cu privire la sarcina Cristinei Șișcanu. Și, glumind pe această temă, în momentul în care a fost întrebat dacă soția lui este însărcinată, fostul prezentator TV a explicat cum stau lucrurile.

ADVERTISEMENT

„Da… E însărcinată să se ocupe de afacerile familiei. Se descurcă foarte bine”, a spus, pe conturile sale de socializare, Mădălin Ionescu despre Cristina Șișcanu, negând astfel faptul că, în viitorul apropiat, va mai veni pe lume un copil al cuplului.

Cu toate acestea, în repetate rânduri, cei doi soți au recunoscut că s-au gândit la ideea de a mai face un copil, dar au fost, de fiecare dată, descurajați de programul foarte încărcat pe care l-ar avea.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și-ar dori încă un copil cu Mădălin Ionescu

În urmă cu ceva timp, Cristina Șișcanu recunoștea că s-a gândit, în repetate rânduri, la ideea de a mai avea un copil alături de Mădălin Ionescu. Doar că, de fiecare dată, a abandonat ideea de teamă că nu ar avea timpul necesar să se ocupe așa cum trebuie de bebeluș.

„O, da, ne dorim! Ne ia câteodată un avânt și ne propunem să facem copil și apoi ne mai oprim din acest avânt când suntem foarte, foarte ocupați și ne gândim că nu știu dacă facem față”, explica Cristina Șișcanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, dorința de a mai avea un copil împreună nu a fost abandonată de cuplu, cu atât mai mult cu cât fetița pe care o au împreună, Petra, i-a rugat în repetate rânduri să îi facă o surioară sau un frățior.

„Petra, la trei ani îi cerea lui tati să pună o sămânța în burtica lu’ mami ca să crească un bebeluș”, povestea, acum câteva luni, Cristina Șișcanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împreună o fetiță

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au fost, cu ani în urmă, în centrul unui scandal monden de proporții în momentul în care s-a aflat că sunt împreună. Căsătorit la acea vreme, prezentatorul TV avea doi copii în mariaj, iar Cristina Șișcanu era subordonata lui, la Acces Direct, fiind, la rândul ei, implicată într-o altă relație.

Cu toate acestea, cei doi au trecut peste scandal, Mădălin Ionescu a divorțat de soție, a reușit să câștige custodia celor doi copii, și s-a recăsătorit cu Cristina Șișcanu, cea care i-a dăruit, acum patru ani, o fetiță, pe Petra.

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu a devenit o adevărată mamă și pentru ceilalți doi copii ai fostului prezentator TV, ea îngrijindu-se și de Filip, dar și de Ștefania. Ba chiar, susține soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, relația pe care o are cu cei doi copii din prima căsătorie a vedetei TV este una cât se poate de bună.

ADVERTISEMENT