Life

Cine e actrița cu care se căsătorește fiul lui David Beckham. Detalii de culise despre nuntă: „Versiunea hollywoodiană a cuplului Prințul Harry – Meghan Markle”

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se căsătoresc pe 9 aprilie. Ceremonia va avea loc la o casă de vacanță deținută de tatăl miliardar al actriței, cu vedere la mare. Cine s-ar afla printre invitați?
04.04.2022 | 18:36
Cine e actrita cu care se casatoreste fiul lui David Beckham Detalii de culise despre nunta Versiunea hollywoodiana a cuplului Printul Harry  Meghan Markle
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se căsătoresc pe 9 aprilie, după o logodnă lungă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Brooklyn Beckham și actrița Nicola Peltz urmează să se căsătorească peste doar câteva zile, în acest final de săptămână.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se căsătoresc pe 9 aprilie, după o logodnă lungă. Cine e iubita sa

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în iulie 2020 și au mărturisit în repetate rânduri că au vrut să se căsătorească mai devreme, dar nu au putut din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

“Suntem logodiți de un an și, dacă nu ar fi fost Covid, am fi vrut să ne căsătorim deja, iar acest lucru a fost puțin dificil”, a spus Brooklyn Beckham.

Nicola Peltz s-a născut în 1995, având vârsta de 28 de ani. Actrița a debutat în 2006, dar este cunoscută mai ales pentru rolurile din Bates Motel și Transformers: Age of Extinction.

ADVERTISEMENT

Mireasa, mai bogată decât moștenitorul lui David Beckham

Brooklyn Beckham și iubita sa se vor căsători pe data de 9 aprilie. Petrecerea se anunță a fi una spectaculoasă, mai ales având în vedere faptul că ambele familii sunt foarte înstărite.

Totuși, familia miresei este mai bogată, deoarece Nelson Peltz are o avere de circa 1,3 miliarde de lire sterline.

ADVERTISEMENT

De altfel, tatăl miresei a ținut primele pagini ale ziarelor pentru petrecerea de Bar Mitzvá pe care a organizat-o pentru gemenii săi, Zachary și Gregory, iar aceasta ar fi costat 1,6 milioane de lire.

La rândul lor, părinții mirelui, David și Victoria Beckham, ar avea o avere de 335 de milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

“Aceasta este versiunea hollywoodiană a lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Îl avem pe fiul unor regalități din sport și modă care se căsătorește cu fiica unui miliardar american, care se întâmplă să fie și o actriță frumoasă”, a declarat publicistul newyorkez R Couri Hay pentru The Times.

Brooklyn Beckham și viitoarea soție
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz. Foto: Instagram

Unde se vor căsători. Locația de lux deținută de tatăl miresei

Nunta ar urma să aibă loc într-un loc familiar, anume o casă de vacanță deținută de părinții actriței în Palm Beach, Florida.

Proprietatea mai este cunoscută și sub numele de Montsorrel, iar ea a fost achiziționată în anul 2015 pentru 103 milioane de dolari, având o suprafață de 44.000 de metri pătrați.

Montsorrel are o priveliște superbă către mare, dar are și o piscină, probabil acesta fiind și motivul pentru care proprietate a fost aleasă, deoarece ar fi perfectă pentru o ceremonie în aer liber, având în vedere că la nuntă vor fi mulți invitați.

De asemenea, se mai speculează și faptul că cei doi miri au vrut să se asigură că familiile lor vor beneficia de tot confortul având în vedere că familia lui Brooklyn va călători din Marea Britanie pentru a participa la nuntă.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz ar fi luat în considerare și eventualele restricții de călătorie, astfel că au ales o locație unde oaspeții vor putea fi cazați.

Brooklyn Beckham și Nicola
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz se căsătoresc. Foto: Instagram

Cine va participa la nuntă. Ce ținută va purta mireasa

Pe lista de invitați se va afla și Eva Longoria, dar și Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls. Desigur, vor participa și familiile faimoase ale celor doi, inclusiv frații actriței, celebri și ei, sau mama sa, fostul model Claudia Heffner.

Nicola Peltz și mama ei
Nicola Peltz și mama ei. Foto: Instagram

De asemenea, este foarte posibil ca Meghan Markle și Prințul Harry să fie invitați la nuntă și să își facă apariția, precum și ducii de Cambridge.

David și Victoria Beckham au participat la nunta ducilor de Sussex din 2018, dar și la nunta regală a prințului William cu Kate în 2011.

Mireasa ar putea purta o rochie de la Valentino, care este creată la un atelier din Italia. Actrița a călătorit deja de mai multe ori acolo pentru a verifica dacă lucrurile merg conform dorințelor sale.

“Am fost de două ori la Roma, urmărindu-i pe toți cei din atelier, sunt atât de talentați.

Prima dată când am fost la Roma, am adus-o pe mama și pe fratele meu Brad, care este, de fapt, cavalerul meu de onoare, și apoi pe Leslie Fremar, care este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din întreaga lume. Este cu adevărat un lucru frumos din care să faci parte și este foarte interesant”, a declarat Nicola pentru CR Fashion Handbook.

ADVERTISEMENT
Tags: