Sport

Momente de groază pentru David Beckham. Casa din Londra i-a fost spartă de un bărbat mascat în timp ce familia dormea

David Beckham și familia sa au trăit momente de panică atunci când luxoasa vilă din Londra le-a fost spartă de un bărbat mascat în timp ce ei se aflau înăuntru.
31.03.2022 | 10:46
Momente de groaza pentru David Beckham Casa din Londra  ia fost sparta de un barbat mascat in timp ce familia dormea
David Beckham și familia sa au trăit momente de panică atunci când luxoasa vilă din Londra le-a fost spartă de un bărbat mascat în timp ce ei se aflau înăuntru. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Casa, aflată în zona exclusivistă Holland Park, are 7 dormitoare și este dotată cu centru spa, piscină, sala de forţă şi salon de înfrumuseţare.

Spargere la casa de 47 de milioane de euro a lui David Beckham

Conform cotidianului The Sun, spargerea a avut loc în seara zilei de 28 februarie, în momentul în care în casă se aflau David Beckham, soția sa Victoria și fiica lor Harper, în vârstă de 10 ani, hoțul reușind să pătrundă într-un dormitor de la etaj.

ADVERTISEMENT

Efracția de la conacul din Londra al familiei Beckham a fost descoperită de Cruz, fiul cel mic al fostului fotbalist, când s-a întors acasă după o seară petrecută cu prietenii în oraș. Tânărul de 17 ani și-a alertat tatăl când a văzut geamul spart de la dormitor, iar acesta a sunat imediat la poliție.

David Beckham și fiul său au percheziționat casa pentru a vedea dacă infractorul se mai află înăuntru, în timp ce Victoria a rămas cu fetița într-un dormitor de la parter. Hoțul plecase însă și a luat cu el bunuri în valoare de câteva mii de euro.

ADVERTISEMENT

Hoțul a plecat cu câteva obiecte

O sursă apropiată familiei Beckham a dezvăluit că David și Victoria au fost șocați de această întâmplare nefericită, mai ales că ei și cei doi copii ai lor mai mici petrec cea mai mare parte a timpului la vila cu șapte dormitoare din vestul Londrei, pe care cuplul a cumpărat-o în 2013.

”Din păcate, familia Beckham a fost victima unor hoți destul de profesioniști, cu toate că securitatea la casă este foarte bună. Din fericire, aceștia au ajuns doar până într-un dormitor înainte să fugă.

ADVERTISEMENT

Hoții au spart o fereastră pentru a pătrunde în casă și tot pe acolo au plecat cu un număr mic de obiecte. Din fericire, niciunul nu avea o mare valoare sentimentală pentru familie”, a spus sursa citată.

Alte două jafuri în vestul Londrei

Poliția londoneză a confirmat faptul că investighează un jaf la o vilă din vestul Londrei și a menționat faptul că alte două spargeri ar fi avut loc în zonă în noaptea de 28 februarie spre 1 martie.

ADVERTISEMENT

”Poliția a fost chemată marți, 1 martie, la ora 00:37, pentru a se raporta o spargere la o adresă rezidențială din zona W11 din Kensington. Efracția ar fi avut loc luni, 28 februarie, între orele 20:30 și 23:30. S-a raportat că au fost furate o serie de articole. Nu au fost efectuate arestări.

Au mai fost două spargeri în zonă în aceeași noapte, iar anchetele sunt în desfășurare. Poliția consideră că intrarea a fost forțată într-o proprietate învecinată și s-a încercat pătrunderea într-o alta. Se crede că nimic nu a fost furat de la prima adresă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

ADVERTISEMENT