News

Cine era Anton, tânărul în vârstă de 21 de ani care a murit în accidentul de la Iași. Se grăbea acasă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație în Iași, după ce a lovit din plin un autocar.
30.12.2022 | 22:25
Cine era Anton tanarul in varsta de 21 de ani care a murit in accidentul de la Iasi Se grabea acasa
Tânăr mort în accident în Iași. Foto: Ziarul de Iași
ADVERTISEMENT

Tânărul se numește Anton Roca și avea doar 21 de ani. Potrivit prietenilor, acesta se întorcea de la Bohotin acolo unde a stat la povești cu mai mulți amici.

Cine era Anton, tânărul în vârstă de 21 de ani care a murit la Iași

Nu a consumat alcool, însă se grăbea acasă la Răducăneni. Potrivit Ziarul de Iași, deși șoseaua nu era alunecoasă, bărbatul a intrat cu Audi-ul pe care îl conducea pe contrasens, într-o curbă, fiind izbit din plin de un autocar.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost extrem de violent, mașina fiind împinsă după impact circa 40 de metri. Șoferii care treceau prin zonă au oprit și au ajutat la stingerea unui incendiu care a cuprins în acel moment autoturismul victimei.

”În această seară s-a produs un accident rutier în localitatea Bohotin, între un autobuz și un autoturism pe DN28. Dispeceratul integrat ISU SMURD – SAJ Iași, a fost înștiințat la ora 18.30 despre producerea acestui accident rutier.

ADVERTISEMENT

De urgență au fost direcționate 2 autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj de prim ajutor calificat, echipajul TIM și echipaje de la SAJ Iași, cât și echipaje ale Poliției Rutiere.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier, în autoturism era o persoană în vârstă de 22 de ani, încarcerată, iar 7 victime din autocar cu dublă cetățenie, română – moldovenească, ieșite din autobuz. Șoferul autobuzului a fost asistat de către un echipaj medical SAJ și transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, victima încarcerată a fost declarată decedată. Celelalte persoane au refuzat asistența medicală. Facem un apel către conducătorii auto să conducă prevenitv. Să nu uităm că viața are prioritate”, transmitea IPJ Iași.

Exceptând șoferul, care a murit, alte șapte persoane au fost rănite după ciocnirea dintre un autoturism și un autocar la Bohotin, în județul Iași.

ADVERTISEMENT

Atât autoturismul, cât și autocarul, au fost proiectate de pe drum, fiind nevoie de intervenția a două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor calificat și echipajul TIM.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Celebrul mafiot Michael Franseze a venit în România. I-a vizitat pe frații Tate
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie