Life

Cine este Ada Ileana, de la Love Island 2023. Cu ce se ocupă tânăra care a câștigat un concurs de miss celebru

Cine este Ada Ileana, de la Love Island 2023. Care este meseria acesteia și de ce spune că a venit la emisiune. Ce a declarat concurenta?
27.09.2023 | 15:27
Cine este Ada Ileana de la Love Island 2023 Cu ce se ocupa tanara care a castigat un concurs de miss celebru
Cine este Ada Ileana, de la Love Island 2023. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este Ada Ileana, de la Love Island 2023. Cu ce se ocupă tânăra care a decis să participe la emisiunea de la Pro Tv.

Cine este Ada Ileana, de la Love Island 2023

Ada Ileana este una dintre concurentele de la noua emisiune de la Pro Tv, Love Island. Tânăra are 26 de ani și este profesoară de engleză.

ADVERTISEMENT

Aceasta a cochetat în trecut și cu luminile reflectoarelor, iar în 2022 a reușit să obțină titlul de Miss Internațional. Tocmai datorită statulului său de regină a frumuseții, aceasta este și foarte urmărită pe rețelele de socializare.

Aceasta are 13 mii de urmăritori pe Instagram, unde postează des! Ada Ileana are și colaborări cu diverse branduri de haine.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Love Island 2023 este singură de trei ani. Ea a decis să vină la emisiune în speranța că va găsi acea persoană specială cu care să își împartă viața.

„Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”,  a spus Ada.

ADVERTISEMENT

Când începe Love Island la Pro Tv

Love Island începe la Pro TV pe data de 1 octombrie. Emisiunea va putea fi văzută mai întâi pe Voyo, iar apoi ea va apărea și pe Pro Tv, la o zi distanță.

Alina Ceușan este vedeta care va prezenta noul format, care este unul de succes deja în multe țări. Concurenții trebuie să stea timp de două luni într-o vilă de lux, în speranța că-și vor găsi dragostea.

ADVERTISEMENT

„Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteţi urmări aventurile concurenţilor noştri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe ţări.

E genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gaşca. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenţii aventura vieţii lor, timp de două luni, într-o vilă de lux din Tenerife”, a declarat Alina Ceușan, scrie paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: