Life

Alina Ceușan, dezvăluiri picante despre show-ul Love Island de la Pro TV! Marele secret al vedetei

Alina Ceușan este cea mai nouă vedetă din constelația Pro Tv-ului, ea urmând să prezinte Love Island în această toamnă.
22.08.2023 | 18:00
Alina Ceusan dezvaluiri picante despre showul Love Island de la Pro TV Marele secret al vedetei
Alina Ceușan, prezentatoarea Love Island România, dezvăluiri picante despre show / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Primul sezon de Love Island România va fi prezentat de Alina Ceușan, așa cum FANATIK a și anunțat. Frumoasa viitoare prezentatoare ne-a dezvăluit, în exclusivitate, motivele pentru care s-a înhămat la o asemenea aventură, una deloc ușoară.

Alina Ceușan, despre Love Island: ”O nouă provocare”

Alina Ceușan a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, motivele pentru care a acceptat să devină prezentatoarea Love Island, la Pro TV.  ”Tocmai faptul că e o nouă provocare în cariera mea și energia unui show nou, care celebrează iubirea”, a fost explicația vedetei.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de filmările care încep undeva în a doua jumătate a lunii septembrie, Alina Ceușan e nerăbdătoare. Și, ne-a dezvăluit frumoasa prezentatoare TV, va fi un show cu totul și cu totul special. Motivele au fost destăinuite tot de ea.

”Love Island e un show special conceput în primul rând pentru VOYO, e un show efervescent, emoționant, în care dragostea iubește provocarea. 10 concurenti, 5 fete și 5 băieți vor veni cu noi pe insulă, în Tenerife, într-o vilă superbă, unde vor trăi experiența Love Island.

ADVERTISEMENT

 Acest reality show e deja un real succes în peste 25 de țări, iar acum e și primul reality show din România în care telespectatorii vor avea o experiență immersive, prin aplicația Love Island, unde vor putea schimba în timp real unele lucruri în destinul concurenților”, ne-a spus Alina Ceușan.

Alina Ceușan, dezvăluiri despre primul sezon al show-ului

Alina Ceușan ne-a explicat și motivele pentru care show-ul pe care îl va prezenta la Pro TV va fi difuzat seara târziu. Și, cu un zâmbet care ar topi ghețarii, vedeta ne-a explicat că, de multe ori, dragostea este imprevizibilă. Dar legile care guvernează difuzarea TV, a sugerat ea, nu sunt la fel de… laxe.

ADVERTISEMENT

”Când vorbim despre dragoste și pasiune, niciodată nu știi la ce să te aștepți. De asta, ii aștept pe telespectatori să ne urmărească de luni până vineri, aproape de miezul nopții la PRO TV, și cu o zi înainte pe VOYO”, ne-a spus Alina Ceușan, în exclusivitate.

În altă ordine de idei, chiar dacă ea este prezentatoarea show-ului, știe ce și-ar dori de la un bărbat. Și știe cum poate fi cucerită. Iar ca exemplu l-a dat chiar pe soțul ei, cel alături de care are un copil care o va și însoți în Tenerife, la filmările show-ului.

ADVERTISEMENT

”La soțul meu, Raul, mi-a plăcut firescul, încrederea în el și mindset-ul, dincolo de fizic. Cred că în 2023 așteptăm mai mult decât fizic frumos (care nu e de lepădat) de la cei ce ne vor fi alături o viață”, a mai spus, pentru FANATIK, Alina Ceușean, prezentatoarea Love Island România.

Show-ul Love Island, reguli stricte pentru concurenți

Show-ul Love Island, prezent în 5 de țări deja, cu succes pe măsură, are reguli stricte pentru concurneți. Mai exact, încă din primele ore, concurenții trebuie să decidă cu cine vor dormi în cameră, regula fiind băiat-fată. Apoi, în funcție de preferințe și strategii, vor schimba opțiunile inițiale.

Orice fac, e treaba lor. Doar că, la un moment dat, trebuie să formeze cupluri. În caz contrar, vor fi eliminați. Cuplurile formate vor fi supuse la diverse provocări pentru a vedea dacă chimia dintre ei este una care are anse să treacă proba timpului.

E adevărat, pentru a reuși să treacă probele, concurenții vor avea tot ce și-ar putea dori niște îndrăgostiți. Mare, soare, peisaje de vis, căldură. În plus, și o vilă de lux în care să își facă de cap. Și, desigur, locuri în care să se relaxeze: piscină, jacuzzi, terasă, bar, sală de fitness.

ADVERTISEMENT
Tags: