ADVERTISEMENT
Life

Cine este controversatul bărbat cu care Cristina Spătar a fost surprinsă recent după ce s-a despărțit de iubitul ei

Autor: Dan Suta | 14.05.2021 | 13:41
Cine este controversatul bărbat cu care Cristina Spătar a fost surprinsă recent după ce s-a despărțit de iubitul ei
Cristina Spătar, denumită regina R&B în urmă cu câțiva ani. Foto: Instagram

Cristina Spătar s-a afișat recent alături de un bărbat controversat, cântăreața fiind despărțită de iubitul tinerel cu care era împreună în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul tinerel cu care părea să fie extrem de fericită, iar recent a fost surprinsă alături de un bărbat despre care presa a aflat câteva lucruri nu tocmai îmbucurătoare.

Cântăreața în vârstă de 48 de ani care a fost denumită cândva regina R&B a muzicii românești nu mai e de multă vreme în lumina reflectoarelor pentru meseria ei, însă viața acesteia continuă să fie una palpitantă.

Cristina Spătar, îmbrățișări suspecte cu un prieten pe străzile Capitalei

Artista și-a văzut de relația pe care o avea cu un antrenor de fitness, alături de care părea dispusă să meargă până la sfârșitul vieții, însă relația lor nu a durat așa cum se așteptau.

ADVERTISEMENT

Recent, Cristina a fost surprinsă în oraș cu un bărbat misterios, despre care s-au aflat o serie de lucruri, printre care faptul că ar fi certat cu legea.

Potrivit reporterilor de la Antena Stars, afaceristul ar avea doi copii și ar fi căsătorit. Cristina și noul ei prieten special au fost văzuți în ipostaze destul de tandre pe străzile Bucureștiului, la scurtă vreme după ce a apărut informația că artista s-a separat de iubitul mai tânăr cu 21 de ani decât ea.

Vedeta a confirmat despărțirea de Tiberiu Vărzaru

După întâlnirea din oraș, Cristina și misteriosul bărbat au mers cu mașina acestuia către casa lui, dovadă că au o relație destul de apropiată.

ADVERTISEMENT

Cristina a ținut să precizeze că între ea și respectivul individ nu e altceva decât o simplă relație de prietenie, iar îmbrățișările surprinse de paparazzi ar fi doar o interpretare răutăcioasă a jurnaliștilor.

Despre despărțirea de Tiberiu Vărzaru, Cristina a spus că cei doi au luat o pauză pentru a-și pune ordine în gânduri și că nu știe cum va evolua relația cu acesta, dacă vor rămâne la stadiul de prieteni sau vor reveni la ceea ce au fost.

ADVERTISEMENT

„Am luat o pauză, aşa am decis de comun acord. Relaţia mea cu Tibi e în pauză. Nu ştiu cum va reacţiona, dar este destul de matur să ştie despre ce e vorba. El în general ştie toate amănuntele din viaţa mea”, a declarat Cristina Spătar pentru spynews.ro.

„Nu nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-aţi văzut este doar un prieten, ne cunoaştem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten.

ADVERTISEMENT

Nu e din Bucureşti, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu ştiu, probabil o să ne mai vedem”, a ținut să explice imaginile apărute cu ea și misteriosul afacerist.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!