News

Cine este decesul cu numărul 411, provocat de coronavirus în România: “A fost un om vesel şi jovial”

18.04.2020 | 09:15
Cine este decesul cu numarul 411 provocat de coronavirus in Romania A fost un om vesel si jovial
ADVERTISEMENT

S-a aflat între timp și cine este decesul cu numărul 411, provocat de coronavirus în România. Vorbim despre un bărbat, în vârstă de 58 ani, din județul Suceava.

Cine este decesul cu numărul 411, provocat de coronavirus în România

Aceasta a fost internat în ATI – Spitalul Județean de Urgență Suceava, la data de 14.04.2020. Avea să primească rezultatul pozitiv o zi mai târziu.

ADVERTISEMENT

Din păcate, la alte 24 de ore distanță, bărbatul se stingea din viață. Acesta era fără antecedente personale patologice cunoscute.

“A fost un om vesel şi jovial”

„Așa arată informările oficiale venite de la Grupul de Comunicare Strategică. Dar, cum pragmatic a spus medicul militar Mihai Mărginean, cel care a venit de la Cluj să ajute și s-a infectat la rândul lui la Suceava, aceste cifre devin nume și chipuri.

ADVERTISEMENT

Sigur, ele sunt nume și chipuri pentru familiile și cunoscuții lor sau sunt nume și chipuri pentru o comunitate întreagă.

Cornel Grosar stă în spatele acestui număr. Cornel a fost președintele Asociației Juventus, sprijin pentru mulți tineri talentați din Suceava.

ADVERTISEMENT

A fost și consilier local. A fost vesel și jovial. A fost ca mulți oameni din spatele numerelor.

Condoleanțe familiei lui Cornel și tuturor familiilor care au pierdut pe cineva drag.

Stă în puterea noastră ca numerele, în spatele cărora sunt nume și chipuri, să nu crească. Stă în puterea noastră de a sta acasă”, a scris Cătălina Biholar pe o rețea de socializare despre dispariția lui Cornel Groșar