News

Cine este femeia din Turda ucisă de iubitul cu 38 de ani mai mare decât ea. Tânăra avea doi copii

O crimă, urmată de o sinucidere, a șocat orașul Turda din județul Cluj, iar acum s-au aflat noi detalii cutremurătoare legate de acest caz.
25.08.2023 | 07:46
Cine este femeia din Turda ucisa de iubitul cu 38 de ani mai mare decat ea Tanara avea doi copii
Cine este femeia din Turda ucisă de iubitul cu 38 de ani mai mare. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Roxana Cistelecan, mamă a două fete, a fost ucisă cu sânge rece de iubit, într-un apartament din Turda. Bărbatul, cu 38 de ani mai în vârstă, s-a sinucis după ce a comis crima. Femeia în vârstă de 29 de ani locuia alături de iubitul său în vârstă de 67 de ani într-un apartament din Turda, județul Cluj.

Cine este femeia din Turda ucisă de iubit

Polițiștii spun că Roxana ar fi practicat prostituția și ar fi întreținut relații sexuale cu ”bătrânii din bloc” contra cost, timp în care locuia cu concubinul său în vârstă de 67 de ani. Roxana avea două fete în vârstă de 13 și 8 ani, dintr-o relație cu alt bărbat. Anchetatorii ar fi găsit un bilețel prin care criminalul sinucigaș și-a justificat gestul, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Totul ar fi pornit de la o ceartă banala care a degenerat. Criminalul nu a putut trece peste remușcări și s-a spânzurat. Vecinii spun că nu i-au mai văzut pe cei doi de mai multe zile, în condițiile în care pensionarul lucra ca paznic la o societate comercială de pe strada 22 Decembrie 1989.

În cele din urmă cineva a chemat Poliția, iar cei doi iubiți au fost găsiți morți, așa cum zăceau de multe zile. ”La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

ADVERTISEMENT

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil. La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată. Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor doua persoane“, au transmis reprezentanții IPJ Turda.

Tot în județul Cluj, o femeie își ucidea soțul în timp ce copilul lor de trei ani se afla în casă. Totul se întâmpla în Dezmir, în urmă cu două luni. Bărbatul în vârstă de 37 de ani era marinar și venise acasă pentru că femeia lui avea probleme psihice și aparent nevoie de susținere morală.

ADVERTISEMENT

Nu s-ar fi așteptat niciodată să fie înjunghiat în spate, chiar în curtea casei sale. Vecinii povestesc că femeia avuse mai multe episoade psihotice în trecut, printre care a furat mașina unui vecin și a doborât un gard. ”A fost azi la noi, a vorbit cu nepotul. S-a dus acasă. Ea avea copil de trei ani. Era cu copilul acasă. Copilul a văzut toată scena, ăla micuț. Nu s-a auzit nimic, numai… În casă… A venit repede poliția, salvarea, dar a fost…”, povestește o vecină.

Polițiștii au reținut-o pe femeie, care a fost internată la psihiatrie și au cercetat locuința familiei pentru câteva ore. Se pare că individa fusese internată de mai multe ori la psihiatrie, însă soțul ei o scotea de acolo pe semnătură, cel mai probabil din milă. Trei copii au ajuns acum orfani de tată și au fost plasați în grija unei rude.

ADVERTISEMENT

”E de vină statul, că a fost internată de două săptămâni de ce i-a dat drumul?”, a comentat o vecină, fără să știe că cel care a lăsat-o în libertate și, în mod ironic, și-a semnat sentința a fost chiar soțul. ”Zice că el a scos-o!”, concluzionează un alt vecin, care cunoaște mai multe detalii.

ADVERTISEMENT