Life

Cine este iubitul Soniei Simionov de la America Express. Din ce câștigă bani Cristian, are o meserie surprinzătoare

Cine e și cu ce se ocupă iubitul Soniei Simionov de la America Express. Cristian are o meserie surprinzătoare. Cei doi au o relație de mult timp.
01.11.2023 | 17:20
Cine este iubitul Soniei Simionov de la America Express Din ce castiga bani Cristian are o meserie surprinzatoare
Cine este iubitul Soniei Simionov de la America Express. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt iubitul Soniei Simionov, concurenta de la America Express? Cristian are o meserie surprinzătoare. Cei doi au o relație de ani buni și pleacă adesea în concedii împreună.

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Soniei Simionov de la America Express

Sonia Simionov și Iuliana Pepene fac echipă în noul sezon America Express. Cele două au acceptat provocarea de a merge împreună pe Drumul Soarelui, acolo unde au parte de o experiență unică.

ADVERTISEMENT

De mai bine de cinci ani, coechipiera Iulianei Pepene trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristian Heinrich Gaghes, un antreprenor în domeniul medical, care este, în același timp, pasionat de Tir sportiv.

Născut în decembrie 1990, Cristian are aproape 33 de ani, fiind o diferență de vârstă de patru ani între el și partenera sa, care are 37 de ani. Cei doi călătoresc adesea împreună, iar în mediul online cu mai multe imagini din concedii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, iubitul concurentei de la America Express postează imagini realizate la poligon, după cum notează a1.ro. Cei doi au o relație discretă de ani buni.

Ce meserie are Sonia Simionov

Sonia Simionov s-a născut la Medgidia și a fost pasionată de sport încă de la o vârstă fragedă. În 1â997, a fost campioană la înot la juniori și a participat la mai multe competiții internaționale, unde a obținut medalii de aur și de argint.

ADVERTISEMENT

În perioada liceului a practicat baschet și a jucat tenis de câmp timp de trei ani. A câștigat, de altfel, și Cupa Presei la Tir, disciplina Pistol-mitralieră. A mai făcut salturi cu parașuta și deține o diplomă de amator în scufundări la adâncimi de maximum 20 de metri.

Concurenta de la Antena 1 a absolvit Facultatea de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administraţie Bucureşti. Ulterior, aceasta a urmat un master în Comunica și a studiat la școala de televiziune Tudor Vornicu.

ADVERTISEMENT

A debutat în televiziune la Prima TV, cu emisiunea “City Lights”, în Constanța. Sonia Simionov a ajuns apoi reporter la Antena 1 și Antena 3 și a fost gazda emisiunii “Am ceva să-ți spun”.

Jurnalista se cunoaște de mulți ani cu Iuliana Pepene, așa că au pornit împreună în aventura America Express 2023. Sunt colege la Antena 1, iar acum au de înfruntat împreună diverse provocări și obstacole.

Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. (…) Eu şi Iuliana ne ştim de mulţi ani. Noi facem parte din redacţia Observator şi job-ul nostru este să facem ştiri.

Deci relaţia noastră e mai mult de colegialitate şi se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist. America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaţionare.

În ciuda aparenţelor, eu şi Iuliana avem multe lucruri în comun şi cred că vom reuşi să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi”, a spus ea despre experiența reality shiow-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT