Sport

Cine este Oscar Gloukh, puștiul minune care a marcat în România – Israel 1-1. Cotă uriașă la 19 ani

Puștiul minune al Israelului a înscris spectaculos în startul reprizei secunde a meciului cu România. Horațiu Moldovan nu a avut replică.
09.09.2023 | 23:33
Cine este Oscar Gloukh pustiul minune care a marcat in Romania  Israel 11 Cota uriasa la 19 ani
Puștiul minune al Israelului a marcat contra României pe Arena Națională. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

România a deschis scorul în minutul 27 al meciului cu Israel prin Denis Alibec. „Tricolorii” au intrat în avantaj la pauză, însă naționala lui Alon Hazan a egalat pe tabelă la doar 8 minute după fluierul de start al reprizei secunde. Oscar Gloukh a punctat spectaculos.

Puștiul minune al Israelului, gol în plasa laterală a porții lui Moldovan

Oscar Gloukh a marcat al treilea gol la naționala Israelului în meciul cu România de pe Arena Națională din preliminariile Euro 2024. Fotbalistul de doar 19 ani legitimat la RB Salzburg a înaintat cu mingea la picior fără să fie atacat de vreun jucător român.

ADVERTISEMENT

Este al doilea gol marcat de Gloukh în preliminariile Euro 2024. Ajuns la marginea careului lui Horațiu Moldovan, Oscar Gloukh a șutat excelent, iar mingea s-a oprit în plasa porții laterale a României. VEZI VIDEO AICI.

Tânărul mijlocaș ofensiv a marcat în victoria din deplasare cu Belarus, scor 2-1. Realizările puștiului minune al Israelului nu s-au oprit la gol. Marius Marin a fost depășit în viteză de Gloukh, iar mijlocașul român a fost nevoit să faulteze, fiind avertizat cu cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

Totodată, în minutul 75, Gloukh a lovit bara după o cursă incredibilă. Fotbalistul lui RB Salzburg l-a fentat pe Andrei Burcă, iar execuția mijlocașului ofensiv de 19 ani l-a depășit pe Manea și a lovit bara.

Ce decizie a lui Edi Iordănescu după golul marcat de Gloukh

La scurt timp după ce Israel a egalat pe tabelă, Edi Iordănescu i-a introdus pe teren pe Olimpiu Moruțan și Valentin Mihăilă. Deian Sorescu și Florinel Coman au fost înlocuiți în minutul 57.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan și Valentin Mihăilă au fost eroii României în remiza cu Elveția din luna iunie, scor 2-2. Fotbalistul transferat recent la Ankaragucu a pasat decisiv la ambele goluri marcate de Valentin Mihăilă.

Cu 25 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, Edi Iordănescu a efectuat alte două modificări. Darius Olaru și George Pușcaș le-au luat locul în teren lui Marius Marin, respectiv Denis Alibec, marcatorul golului României.

ADVERTISEMENT

Atmosferă de poveste pe Arena Națională la România – Israel

Un număr oficial de 49.193 de fani au fost prezenți pe cel mai mare stadion al țării la meciul României cu Israel din preliminariile Euro 2024. FRF le-a pregătit o surpriză suporterilor și a pregătit 16.500 de tricouri galbene pentru suporterii de la Tribuna 2.

Fanii de la Peluza Sud au arborat un banner impresionant, cu mesajul: „România / Țara mea de glorii / Țara mea dor!”. Momentele tensionate nu au lipsit. Mai mulți fani au afișat două drapele ale Palestinei, aflată în relație de conflict cu Israel. Astfel, naționala de fotbal a României riscă o nouă suspendare.


  • 1.85 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „1” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT