Sport

Denis Alibec, cel mai important gol la națională în România – Israel. Ce promisiune le făcea fanilor

Denis Alibec a înscris un gol extrem de important în prima repriză a meciului România - Israel din preliminariile Euro 2024. Ce promisiune i-a făcut fotbalistul unui fost atacant.
09.09.2023 | 22:37
Denis Alibec cel mai important gol la nationala in Romania  Israel Ce promisiune le facea fanilor
Denis Alibec a deschis scorul în prima repriză a meciului România - Israel. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a deschis scorul în prima repriză a meciului România – Israel, în etapa a 5-a din preliminariile Euro 2024. Atacantul naționalei a înscris în minutul 27 după o respingere modestă a lui Omri Glazer, portarul de origine română din poarta Israelului.

Denis Alibec, la cel mai important gol la națională în România – Israel. Ce promisiune le făcea fanilor

Denis Alibec a marcat al doilea gol pentru România în actuala campanie de calificări la Euro 2024. Atacantul lui Muaither SC, în Qatar, a înscris după un traseu de poveste.

ADVERTISEMENT

Mingea a trecut pe rând pe la Deian Sorescu, Florinel Coman, Denis Alibec și Stanciu, înainte ca fostul atacant al campioanei Farul să înscrie. Nicolae Stanciu a șutat de la distanță, iar Omri Glazer a respins doar până la Denis Alibec, care a înscris al patrulea gol la prima reprezentativă.

Este un gol extrem de important pentru Denis Alibec, care i-a făcut o promisiune măreață lui Marius Niculae, fostul atacant al naționalei României și directorul sportiv al României U21.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, promisiune pentru preliminariile Euro 2024: „Vrea să fie golgheterul acestei grupe”

Denis Alibec i-a promis lui Marius Niculae că va deveni golgheterul grupei I din care mai fac parte Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Grație reușitei din meciul cu naționala lui Alon Hazan, Denis Alibec a ajuns la două goluri marcate în faza grupelor.

Campion național în sezonul trecut, Denis Alibec a mai înscris la partida de debut cu Andorra, scor 2-0 în luna martie. „Eu am încredere mare în Alibec, mai ales că mi-a promis că va fi golgheterul acestei grupe.

ADVERTISEMENT

E timpul să facă diferența și la echipa națională, pentru că la echipa de club în sezonul trecut a demonstrat-o”, a declarat Marius Niculae despre Denis Alibec. Fostul atacant din Ștefan cel Mare este prezent pe Arena Națională la meciul României cu Israel și a fost surprins alături de Vlad Chiricheș.

Cu cine se bate Denis Alibec pentru titlul de golgheter

Denis Alibec va avea o misiune extrem de dificilă pentru a termina pe primul loc în topul marcatorilor din grupa I. Zeki Amdouni, tânărul atacant al Elveției, are deja 5 reușite în calificări. Două dintre golurile fotbalistului de la Burnley au venit chiar în fața României (2-2) din luna iunie.

ADVERTISEMENT

„Șeptarul” naționalei Elveției este titular în partida cu Kosovo. De asemenea, Steffen, cu trei reușite, se află peste Denis Alibec în topul marcatorilor din grupa I. Atacantul român l-a egalat la numărul de goluri în grupă pe Freuler.


  • 1.85 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „1” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT