Life

Cine este Roberta Nicolae, adolescenta care a ajuns de la Visuri la Cheie la Românii au Talent

05.04.2021 | 23:31
Cine este Roberta Nicolae adolescenta care a ajuns de la Visuri la Cheie la Romanii au Talent
Roberta Nicolae a ajuns la Românii au Talent, unde a impresionat cu dansul ei. Sursă foto: Captură ProTV
ADVERTISEMENT

A fost o seară de milioane la Românii au Talent. Andra s-a bucurat când a dat Golden Buzz, iar Smiley a avut parte de mai multe surprize. După ce a fost lăsat fără cuvinte de concurenta care semăna cu mama lui, artistul a fost impresionat de apariția unei adolescente care a fost într-un episod Visuri la Cheie. Cine este, de fapt, Roberta Nicolae?

Fata i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu dansul ei. Concurenta a primit patru de DA și va merge în etapa următoare. Cei doi s-au cunoscut atunci când artistul i-a făcut o surpriză la Visuri la Cheie.

ADVERTISEMENT

“Pe Roberta o cunosc, n-am cunoscut-o foarte mult, dar am văzut-o la Visuri la cheie. Dragoş Bucur m-a sunat pe mine şi pe Pavel să îi facem o surpriză pentru că e mare fan, Românii au Talent.

Eu cu Pavel am mers şi i-am făcut o surpriză şi sunt şocat de ceea ce văd în faţa mea, efectiv, nu îmi vine să cred cât de talentată eşti. Mă bucur atât de tare că ţi-ai împlinit visul de a fi pe scena la Românii au Talent şi nu numai că eşti pe scenă, dar ai şi făcut un moment excepţional.

ADVERTISEMENT

Felicitări ţie, felicitări bunicilor tăi că te-au crescut frumos, că te-au crescut să fii curajoasă şi liberă. Bravo ţie!”, a spus Smiley.

https://www.youtube.com/watch?v=22ANDBwqpXY

Cine este Roberta Nicolae de la Românii au Talent, sezonul 11

Roberta Nicolae are 14 ani și este din Pitești. Ea practică gimnastică ritmică şi acrobatică de 10 ani. La Românii au Talent i-a cucerit pe cei 4 jurați cu un număr spectaculos de dans contemporan. A fost crescută de bunici.

ADVERTISEMENT

“Am început la vârsta de patru ani jumate cu gimnastica şi n-am mai putut-o lăsa. Când lucrez simt că zbor, că mă debarasam de toată realitatea şi eram în povestea mea.

Câteodată simţeam nevoia să mă debarasez de realitate şi să intru în lumea mea din cauza mamei naturale, adică nu o consider mamă. Ea pentru mine nu mai există.

ADVERTISEMENT

Mama mea m-a lăsat la vârsta de 11 luni la bunicii mei şi venea la noi doar când avea nevoie de ceva. În rest nu venea mai deloc. Bunicii pentru mine sunt ca nişte îngeri reprezintă totul. Dacă nu ar fi fost ei, nu ştiu ce aş fi ajuns. Le spun mamă şi tată, acum sunt părinţii mei.

Este foarte important pentru mine să îmi văd bunicii liniştiţi şi fericiţi şi să îşi împlinească visul de a mă vedea pe mine bine“, a povestit Roberta Nicolae.

ADVERTISEMENT