News

Cine este românul care a câștigat 7,32 milioane de euro la Loto 6/49. Ce meserie are. “Jucaţi cu încredere că norocul nu se ştie…”

Cine este românul care a reușit să câștige 7,32 milioane de euro la Loto 6/49. Ce meserie are și ce mesaj a transmis bărbatul.
05.03.2024 | 19:41
Cine este romanul care a castigat 732 milioane de euro la Loto 649 Ce meserie are Jucati cu incredere ca norocul nu se stie
Cine e românul care a câștigat 7,32 milioane de euro la Loto 6/49. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

El este românul care a jucat la Loto și a câștigat 7,32 de milioane de euro la 6/49. Ce mesaj a transmis după ce a obținut și a ridicat marele premiu.

Cine este și ce meserie are românul care a câștigat 7,32 milioane de euro la Loto 6/49

Mulți români joacă la Loto în fiecare săptămână, însă șansele ca cineva să câștige premiul cel mare la tragerea 6/49 sunt destul de mici. De-a lungul timpului, s-au câștigat doar câteva astfel de premii, iar norocoșilor care au intrat în posesia lor li s-a schimbat radical viața.

ADVERTISEMENT

Recent, un român care a jucat la Loto a reușit să câștige marele premiu cu numerele sale. Acesta utilizează aceleași variante de mult timp, iar la finalul lui februarie a venit marele noroc.

A fost câștigat premiul de categoria I la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 7,32 milioane de euro, adică 36.450.832,24 de lei. Marți, câștigătorul s-a prezentat la sediul Loteriei Române pentru a-și revendica premiul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a câștigat marele premiu este din Pitești și lucrează ca șofer. Acesta joacă la Loto de mai bine de 25 de ani și alege întotdeauna aceleași trei variante.

Acesta a câștigat premiul în urma extragerii care a avut loc pe 25 februarie. Bărbatul are peste 45 de ani și va juca în continuare la Loto, chiar și după ce a obținut un asemenea câștig.

ADVERTISEMENT

Românul a aflat că numerele sale sunt câștigătoare a doua zi, atunci când a verificat rezultatele extragerilor. Bărbatul nu a dorit să-și facă publică identitatea, dar le-a transmis oamenilor un mesaj după marele câștig.

“Jucaţi cu încredere că norocul nu se ştie de unde vă poate aduce fericirea de a câştiga”, a spus românul câștigător, potrivit news.ro. Prețul biletului a fost de numai 24,50 lei.

ADVERTISEMENT

În cât timp poate fi revendicat câștigul la Loto

Acesta a fost primul câștig de la categoria Loto 6/49 obținut în acest an. Ultimul premiu de categoria I, la 6/49, a fost câștigat pe 17 septembrie 2023. Valoarea acestuia a fost de 13.829.095,20 lei.

Potrivit Regulamentului Loteriei Române, câștigătorii au la dispoziție 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-și revendica premiul. Acest lucru este valabil indiferent de premiul obținut.

“Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional, câstigătorul are la dispozitie 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-și revendica câstigul”, se arată în Regulament.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului...
Decizie incredibilă în cazul moștenirii lui Viorel Lis. Cine va moşteni averea fostului edil al Capitalei
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor