Life

Cine este românul erou alături de care Codin Maticiuc renovează aripa spitalului Fundeni. A făcut anunțul

04.10.2020 | 17:37
Cine este romanul erou alaturi de care Codin Maticiuc renoveaza aripa spitalului Fundeni A facut anuntul
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc a decis să le facă tuturor cunoștință cu românul alături de care se ocupă de renovarea aripii Spitalului Fundeni, din Capitală.

Actorul și juratul de la Pro Tv a anunțat încă din luna septembrie că se va asigura de bunul mers al acestui proiect pe care îl consideră de suflet. Codin Maticiuc a fost impresionat de povestea unei fetițe bolnave, atunci când le-a dat tuturor vestea că va merge constant pe șantier pentru lucrări.

ADVERTISEMENT

În prezent, actorul de 39 de ani a revenit și a postat mai multe detalii despre stadiul la care a ajuns renovarea unității medicale. Totodată, după ce au aflat de întreaga situație, foarte mulți alți români și-au dorit și ei să ajute.

Cine este românul erou alături de care Codin Maticiuc renovează aripa spitalului Fundeni. A făcut anunțul

La fel s-a întâmplat și în cazul lui Ciprian, cel pe care Codin Maticiuc a dorit să îl prezinte tuturor, datorită generozității sale. Este vorba despre un român care nu și-a dorit să îi fie divulgat numele de familie. Însă din mărturia actorului, făcută recent pe Facebook, s-a putut înțelege că a fost vorba de o sumă uriașă de bani, cu care acesta a contribuit.

ADVERTISEMENT

În mod neașteptat, Codin Maticiuc i-a dedicat o postare prin care a dorit să îi facă acestuia cinste. Actorul le-a mărturisit tuturor că a primit un ajutor financiar la care nu se aștepta absolut deloc. Juratul de la Masked Singer a glumit chiar despre momentul în care a văzut suma respectivă de bani, susținând că a fost necesar să își sune contabila.

Codin Maticiuc se află de peste o lună de zile la cârma acestui proiect ambițios pe care l-a anunțat și prin care își dorește să le asigure toate condițiile și dotările necesare copiilor greu încercați de diferite forme de cancer. Alături de un mesaj foarte emoționant, publicat pe contu lui oficial de Facebook, actorul l-a prezentat pe Ciprian, românul erou, și prin intermediul unei fotografii, dintr-o zi în care cei doi s-au întâlnit pe șantierul de la Fundeni.

ADVERTISEMENT

“Cam atât mă lasă să spun despre el și i-am smuls câteva poze azi pe șantier la Fundeni. Mi se pare greșit. Trebuie să îi cunoaștem pe oamenii care ajută. Ei trebuie sa iasă în față. Sa spună unde ajută și de ce au ales respectiva cauză. Așa cum v-am spus la început, el e Ciprian. Numele de familie nu mă lasă să-l divulg. A văzut ca am postat conturile și a trimis niște bani pentru renovarea etajului 7.

Cine este românul erou alături de care Codin Maticiuc renovează aripa spitalului Fundeni. A făcut anunțul
Codin Maticiuc l-a prezentat tuturor pe Ciprian, românul care a reușit să îl impresioneze prin generozitatea sa pentru proiectul de la Fundeni

Nu ne cunoaștem și așa că mi-a scris pe Facebook: «am trimis niște bani și ma gândesc dacă ai cum să-mi faci un contract că e suma cam mare și să nu avem probleme». Mi-a trimis op-ul. Îmi pare nespus că nu mă lasă să spun cât dar mie mi s-au părut enorm de mulți bani. Inițial nu mi-a venit să cred. Am sunat la contabilitate să verific. Era adevărat. Banii intraseră.

ADVERTISEMENT

Astăzi și-a dorit să meargă cu mine o zi pe șantier. Să vadă cum e, ce facem și cu ce poate el să mai ajute. Ciprian, vrei să-ți spun cu ce poți tu să mai ajuți? Să vorbești despre asta. Să fii un exemplu pe care eu să-l pot da prietenilor mei și tu să le arăți alor tăi ce faci. Poate mai mulți ni se vor mai alătura. Mulțumesc, Ciprian.”, a fost mesajul publicat de către Codin Maticiuc, pe Facebook.

ADVERTISEMENT