Life

Cine este sora lui Neti Sandu: “Traseul nostru nu s-a schimbat prea mult”

Cine este sora lui Neti Sandu. Astrologul de la Pro TV a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu aceasta.
19.06.2023 | 19:45
Cine este sora lui Neti Sandu Traseul nostru nu sa schimbat prea mult
Cine e sora lui Neti Sandu și ce relație au cele două. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a vorbit despre relația cu sora ei, care stă departe de lumina reflectoarelor. Astrologul de la Pro TV se înțelege bine cu membrii familiei sale, de care este apropiată.

Cine este sora lui Neti Sandu și ce relație au

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Pro TV și este astrolog în cadrul postului de mai bine de două decenii, însă puțini știu detalii despre familia acesteia.

ADVERTISEMENT

Vedeta are și o soră, Mari, iar cele două au o relație foarte bună și se întâlnesc regulat. Cu toate acestea, în copilărie mai existau momente în care aveau conflicte, amândouă fiind firi opuse.

În timp ce sora ei era mai tăcută, Neti Sandu era cea vocală dintre ele. Vedeta și-a amintit de certurile lor din copilărie și de răbdarea de care dădea dovadă sora ei.

ADVERTISEMENT

“Eu eram foarte vocală, iar ea tăcea, eram pe roluri. Nu-și punea mintea cu mine, ci mă lăsa pur și simplu să descarc ce aveam de spus sau de făcut și ea își vedea de viața ei. Cred că mai mult de o săptămână nu am stat să nu ne vorbim, de obicei așa se întâmpla: eu vocalizam, iar ea tăcea. Ea avea o răbdare nesfârșită.

Ne întâlnim cel mai mult când ieșim și cu nepoțica, pentru că toți ceilalți sunt plecați în Turcia. Ieșim să mâncăm, la cumpărături, viața nu s-a schimbat, traseul nostru nu s-a schimbat prea mult. Și nici noi nu ne-am schimbat, fiecare a rămas în rol. (zâmbește)”, a declarat astrologul pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-au născut nepoții lui Neti Sandu, vedeta și sora ei au devenit mult mai apropiate. Chiar dacă au mers pe drumuri separate pe parcurs, cele două își amintesc diverse momente din copilărie, cum ar fi cele cu mama lor.

“În plus, au intervenit copiii, care ne-au și unit. După aceea, fiecare și-a văzut de treaba lui și noi am rămas cu nevoia noastră de a-i mai pomeni pe ai noștri.

ADVERTISEMENT

Mai povestim, ne aducem aminte cum făcea mama munți de prăjituri. Mari, oricum, e singura persoană pe care o cunosc de când m-am născut. Adică de-o viață!”, a mai spus Neti Sandu pentru sursa citată.

Cum se înțelege Neti Sandu cu nepoatele sale

Sora lui Neti Sandu are două fiice, iar cea mai mare dintre ele are doi copii, o fată și un băiat. Chiar dacă locuiesc în altă țară, astrologul ține legătura cu nepoatele sale.

“Cea mică, Alice, care are 33 de ani, simte nevoia să vorbim, pentru că e genul meu, preocupată să înțeleagă. Așa că găsim punți de comunicare. Ea a avut nevoie să păstreze relația, eu bineînțeles că aveam nevoie să vorbesc cu ea.

Alice s-a regăsit în mici lucruri pe care le fac eu, îi place când îmi pun o anumită bluză sau cum îmi stă părul într-o anumită zi…”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților