Life

Cine este sora lui Neti Sandu: “Traseul nostru nu s-a schimbat prea mult”

Cine este sora lui Neti Sandu. Astrologul de la Pro TV a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu aceasta.
19.06.2023 | 19:45
Cine este sora lui Neti Sandu Traseul nostru nu sa schimbat prea mult
Cine e sora lui Neti Sandu și ce relație au cele două. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a vorbit despre relația cu sora ei, care stă departe de lumina reflectoarelor. Astrologul de la Pro TV se înțelege bine cu membrii familiei sale, de care este apropiată.

Cine este sora lui Neti Sandu și ce relație au

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Pro TV și este astrolog în cadrul postului de mai bine de două decenii, însă puțini știu detalii despre familia acesteia.

ADVERTISEMENT

Vedeta are și o soră, Mari, iar cele două au o relație foarte bună și se întâlnesc regulat. Cu toate acestea, în copilărie mai existau momente în care aveau conflicte, amândouă fiind firi opuse.

În timp ce sora ei era mai tăcută, Neti Sandu era cea vocală dintre ele. Vedeta și-a amintit de certurile lor din copilărie și de răbdarea de care dădea dovadă sora ei.

ADVERTISEMENT

“Eu eram foarte vocală, iar ea tăcea, eram pe roluri. Nu-și punea mintea cu mine, ci mă lăsa pur și simplu să descarc ce aveam de spus sau de făcut și ea își vedea de viața ei. Cred că mai mult de o săptămână nu am stat să nu ne vorbim, de obicei așa se întâmpla: eu vocalizam, iar ea tăcea. Ea avea o răbdare nesfârșită.

Ne întâlnim cel mai mult când ieșim și cu nepoțica, pentru că toți ceilalți sunt plecați în Turcia. Ieșim să mâncăm, la cumpărături, viața nu s-a schimbat, traseul nostru nu s-a schimbat prea mult. Și nici noi nu ne-am schimbat, fiecare a rămas în rol. (zâmbește)”, a declarat astrologul pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-au născut nepoții lui Neti Sandu, vedeta și sora ei au devenit mult mai apropiate. Chiar dacă au mers pe drumuri separate pe parcurs, cele două își amintesc diverse momente din copilărie, cum ar fi cele cu mama lor.

“În plus, au intervenit copiii, care ne-au și unit. După aceea, fiecare și-a văzut de treaba lui și noi am rămas cu nevoia noastră de a-i mai pomeni pe ai noștri.

ADVERTISEMENT

Mai povestim, ne aducem aminte cum făcea mama munți de prăjituri. Mari, oricum, e singura persoană pe care o cunosc de când m-am născut. Adică de-o viață!”, a mai spus Neti Sandu pentru sursa citată.

Cum se înțelege Neti Sandu cu nepoatele sale

Sora lui Neti Sandu are două fiice, iar cea mai mare dintre ele are doi copii, o fată și un băiat. Chiar dacă locuiesc în altă țară, astrologul ține legătura cu nepoatele sale.

“Cea mică, Alice, care are 33 de ani, simte nevoia să vorbim, pentru că e genul meu, preocupată să înțeleagă. Așa că găsim punți de comunicare. Ea a avut nevoie să păstreze relația, eu bineînțeles că aveam nevoie să vorbesc cu ea.

Alice s-a regăsit în mici lucruri pe care le fac eu, îi place când îmi pun o anumită bluză sau cum îmi stă părul într-o anumită zi…”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: