News

Cine este tânărul care a murit electrocutat în Costinești. Era din Vaslui și venise să muncească pe litoral

14.07.2020 | 09:33
Cine este tanarul care a murit electrocutat in Costinesti Era din Vaslui si venise sa munceasca pe litoral
ADVERTISEMENT

O tragedie cumplită s-a produs luni dimineață în stațiunea Costinești, acolo unde un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a electrocutat în timpul serviciului la locul de muncă.

Victima acestei drame este Andrei Gîncianu, un tânăr din localitatea Zorleni, județul Vaslui, care venise pe litoral pentru a câștiga niște bani pe timpul sezonului estival.

ADVERTISEMENT

La auzul veștii morții lui Andrei, întreaga comunitate din micuța localitate a județului din Moldova este în stare de șoc.

Tânărul din Costinești care a murit electrocutat era din Vaslui și venise să muncească pe litoral

Imediat după ce autoritățile au relaxat măsurile de izolare, Andrei a plecat la muncă pe litoral, mai precis în stațiunea Costinești, unde lucra ca vânzător într-un fast-food.

ADVERTISEMENT

Din informațiile anchetatorilor, alarma în ceea ce-l privește pe tânărul din Vaslui s-a dat luni dimineaţă, puţin înainte de ora 8.00, când o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un băiat s-ar fi electrocutat la locul de muncă, scrie ObservatorNews.

Conform sursei citate, tânărul ar fi apucat să spună unui coleg de serviciu că s-a electrocutat, a mai făcut doi paşi şi apoi a căzut. Imediat, La faţa locului au fost trimise echipaje ale Ambulanţei Constanţa şi SMURD Constanţa, băiatul fiind găsit în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Avea să fie prea târziu. În ciuda eforturilor paramedicilor, Andrei nu a mai putut fi readus la viață și s-a stins la vârsta de 20 de ani.

Curg mesajele pe pagina de socializare a lui Andrei

Prietenii lui Andrei sunt și ei dărâmați după vestea venită dinspre Costinești. Pagina acestuia de Facebook a fost împânzită de mesaje de condoleanțe.

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu să te ierte Andrei… ai fost un băiat exemplu și cuminte dar Dumnezeu te-a chemat la el mult, mult prea devreme! Zbor lin printre îngeri prieten drag! Nu te vom uita niciodată Andrei!”

“Dumnezeu sa te odihnească colegul meu drag”

“Dumnezeu să te ierte, copil bun”

“Dumnezeule, așa de tânăr… aveai toată viața înainte! Aveai visuri de îndeplinit…. Dumnezeu să te ia lângă îngerii lui!!”.

Între timp, poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT