Life

Cine i-a fost alături Ronei Hartner de Crăciun. “A fost incredibil. Am petrecut împreună după 14 ani”

Rona Hartner a avut un an extrem de greu. S-a luptat cu o boală cumplită și a trecut printr-un divorț. O persoană specială i-a fost însă aproape actriței de Crăciun.
05.01.2022 | 16:15
Cine ia fost alaturi Ronei Hartner de Craciun A fost incredibil Am petrecut impreuna dupa 14 ani
ADVERTISEMENT

Pentru Rona Hartner anul care s-a încheiat a fost unul extrem de dificil.

S-a luptat o perioadă lungă cu o boală cumplită, în plus a trecut și printr-un divorț dureros.

De Crăciun, o persoană la care ține foarte mult i-a făcut o surpriză frumoasă.

Cine i-a fost alături Ronei Hartner de Crăciun. “A fost incredibil. Am petrecut împreună după 14 ani”

Rona Hartner a avut un Crăciun de vis, după un an extrem de dificil. Actrița a petrecut alături de primul ei soț, tatăl fiicei sale, Rocco Sedano. Actorul argentinian a invitat-o la Marsilia, iar pentru câteva zile, românca a uitat de toate problemele. Aceasta a mărturisit că nu mai petrecuse un Crăciun cu fostul ei soț de 14 ani. Revederea cu Sedano i-a făcut foarte, spunând că acum se simte plină de energie.

ADVERTISEMENT

“Am avut niște sărbători extraordinare, incredibil de bune și de frumoase. Înainte de Crăciun începusem să fac un bilanț al anului, pentru că am trecut și printr-un divorț și mă stresa ideea. Dar de Crăciun am simțit într-adevăr lumina aceea care vine în întuneric.

M-am dus cu fata mea în Marsilia, la primul soț, la tatăl ei. Am fost acolo ca să îmi redau liniște și pace. A fost primul Crăciun pe care l-am făcut împreună după 14 ani.

ADVERTISEMENT

De când am fost afectată de cancer, tatăl fetiței a realizat că s-ar putea să fiu mai fragilă decât par și atunci a zis să sărbătorim împreună, și-a dat seama de importanța timpului”, a declarat actrița la Antena Stars, potrivit Spynews.

Rona Hartner l-a cunoscut pe argentinian după ce s-a mutat în Franța. S-au îndrăgostit imediat și s-au căsătorit. Împreună au o fată. În anul 2008, românca a anunțat că divorțează.

ADVERTISEMENT

Mama actriței s-a mutat în Franța

Mama Ronei Hartner a decis în urmă cu câteva luni să se mute în Franța. Aceasta a dorit să fie alături de fiica ei și să o ajute să treacă peste clipele grele. În ultima perioadă, actrița a avut mai multe probleme grave de sănătate.

În plus, în vara anului 2021, aceasta a anunțat că va divorța de bărbatul alături de care spera că își va petrece toată viața. Rona Hartner și Harve Camilleri aveau o relație de mai mulți ani. Toată lumea credea că se înțeleg de minune, dar se pare că existau diferite probleme între ei.

ADVERTISEMENT

“Mama a fost lângă mine și la primul divorț, când eram însărcinată. Este o eroină. Eu am încercat imediat după divorț să compun, să fac un album.

În acest album am încercat să pun toate emoțiile mele din fiecare zi, pentru că nu mi-am permis să mă vadă fata mea praf. (… ) Am depășit cu bine perioada”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT