Life

Secretul din alimentația lui Ion Iliescu. Fostul președinte i-a uimit pe toți apropiații. Are 94 de ani, dar respectă cu sfințenie o regulă

Alimentul pe care Ion Iliescu îl consumă în fiecare zi. Fostul președinte al României urmează o dietă care pare că este secretul longevității sale.
02.05.2024 | 07:42
Secretul din alimentatia lui Ion Iliescu Fostul presedinte ia uimit pe toti apropiatii Are 94 de ani dar respecta cu sfintenie o regula
Care este alimentul pe care Ion Iliescu îl consumă în fiecare zi. Sursa foto: Hepta, Pixabay
ADVERTISEMENT

Ion Iliescu a ajuns la vârsta onorabilă de 94 de ani. Fostul politician se înscrie cu succes pe lista celor mai longevive persoane din România. De-a lungul timpului, fostul președinte al României s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate, ceea ce l-a determinat să facă anumite schimbări în alimentație. Iată cum arată meniul său de zi cu zi, dar și ce reguli alimentare respectă.

Care este secretul longevității lui Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost în atenția publicului ani de zile. Deși nu mai este activ pe plan politic și a rărit aparițiile publice, fostul politician continuă să reprezinte un personaj interesant.

ADVERTISEMENT

Multă lume a fost curioasă să afle, de-a lungul timpului, secretul longevității fostului președinte al României. Ajuns la 94 de ani, se poate spune că acesta a descoperit cum să trăiască în armonie și cum să se bucure de fiecare clipă.

Ion Iliescu s-a confruntat, la un moment dat, cu anumite probleme de sănătate. În acel moment, fostul politician și-a dat seama că trebuie să își schimbe alimentația. Cum principala sa preocupare este starea de sănătate, Ion Iliescu a început să fie mult mai atent la alimentele pe care le consumă zi de zi.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul medicilor specialiști, fostul politician a început să țină un regim biochimic. Acest regim se bazează pe un aliment pe care românii îl cunosc, însă, nu mulți îl pun în fiecare zi pe masă.

Alimentul pe care fostul președinte al României îl consumă în fiecare zi

Potrivit cancan.ro, Ion Iliescu consumă regulat mușchiuleț de vită. Pe lângă faptul că îl ajută să evite problemele de sănătate, mușchiulețul de vită pare a fi și secretul longevității fostului politician.

ADVERTISEMENT

Ion Iliescu respectă cu sfințenie acest regim alimentar, iar rezultatele sunt vizibile. În fiecare zi, fostul politician consumă 200 de grame de mușchiuleț de vită, dar și alte alimente care îi asigură necesarul de proteine și glucide.

De când a primit diagnosticele de cardiopatie ischemică și pericardită hemoragică, Ion Iliescu a început să fie monitorizat constant de medici. Aceștia se asigură că dieta biochimică funcționează și că fostul președinte se simte bine.

ADVERTISEMENT

Carnea de vită, alimentul principal al dietei biochimice este recunoscută datorită beneficiilor pe care le are pentru organism. Aceasta conține proteine și vitamina B6, ceea ce ajută la reducerea stărilor de oboseală. De asemenea, conținutul ridicat de minerale contribuie la funcționarea mult mai bună a sistemului muscular.

Carnea de vită conține zinc și magneziu, ceea ce ajută la sinteza proteinelor. Pe lângă magneziu, carnea de vită este bogată și în vitamina B12. Aceasta contribuie la formarea globulelor roșii și la funcționarea sistemului nervos.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților