Fotbal international

Cine îl va înlocui pe Ronaldo? Trei nume mari pe lista lui Real Madrid

08.06.2018 | 17:14
Cine il va inlocui pe Ronaldo Trei nume mari pe lista lui Real Madrid

Cotidianul catalan El Mundo Deportivo se întreabă cine îl va înlocui pe Cristiano Ronaldo în atacul lui Real Madrid. Starul portughez a dezvăluit faptul că este decis să părăsească în această vară Santiago Bernabeu, după nouă ani memorabili, ca urmare a faptului că Florentino Perez nu a vrut să îi mărească salariul.

Cristiano are un salariu anual doar de 21 de milioane euro, faţă de cele 45 de milioane pe care le primeşte rivalul său de la FC Barcelona, Leo Messi şi faţă de 36 milioane, cât încasează Neymar la PSG! Ba, mai mult, în momentul de faţă şi chilianul Alexis Sanchez are la Manchester United mai mulţi bani decât lusitanul: 24 milioane euro.

Cine îl va înlocui pe Ronaldo? Braziianul Neymar este cel mai scump

În opinia celor de la El Mundo Deportivo trei nume se află pe agenda de lucru a lui Florentino Perez. Dintre acestea cel mai scump ar fi brazilianul Neymar de la PSG, dar afacerea ar fi teribil de scumpă pentru Madrid, pentru că sub 250 de milioane euro nu ar avea nici o şansă să îl mişte din Paris, iar ca salariu trebuie să i se asigure cel puţin cât câştigă la francezi, adică 36 milioane pe an.

Alte două nume care pot face subiectul negocierilor pentru tripla câştigătoare consecutiv a trofeului Champions League sunt belgianul Eden Hazard, de la Chelsea, un play-maker foarte rafinat şi vârful lui Bayern Munchen, polonezul Robert Lewandowski, ambii cotaţi la sume abordabile pentru puterea financiară a lui Real, 120 de milioane euro.

Tags: