News

Cine l-ar fi ucis pe bărbatul a cărui mână a fost găsită în Argeș. Suspectul a fost reținut

Suspectul în cazul bărbatului a cărui mână a fost găsită pe un câmp din Argeș a fost reținut. Vorbim de o rudă a victimei.
27.01.2024 | 18:36
Cine lar fi ucis pe barbatul a carui mana a fost gasita in Arges Suspectul a fost retinut
S-a aflat cine l-ar fi ucis pe bărbatul a cărui mână a fost găsită în Argeș. Suspectul, care e chiar fiul victimei, a fost reținut. Sursa foto: Observator News / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Informații noi în legătură cu bărbatul a cărui mână a fost găsită pe un câmp din județul Argeș. Suspectul principal în cazul acestei crime care a șocat România la finalul anului trecut a fost reținut.

S-a aflat cine l-ar fi ucis pe bărbatul a cărui mână a fost găsită în Argeș. Suspectul, care e chiar fiul victimei, a fost reținut

Pe 8 decembrie 2023, pe raza comunei Dragoslavele, județul Argeș, în apropierea râului Dâmbovița, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de mușcături de animale. Era vorba de mâna unui bărbat.

ADVERTISEMENT

Ulterior, polițiștii au deschis o anchetă și au ajuns la concluzia că victima este un bărbat de 53 de ani din București, cu antecedente penale. Individul are amprentele în baza de date. În 1996, el fusese condamnat și închis pentru omor, iar între 2015 și 2019 a stat în pușcărie pentru tentativă de omor, după ce a vrut să își ucidă soția.

Tot la finalul anului trecut, criminaliștii au prezentat filmul acestui caz. Astfel, s-a constatat că această crimă ar fi avut loc în județul Brașov. Aici își are domiciliul fiul victimei. Se pare că între acesta și tatăl său a izbucnit un conflict. Lucrurile au degenerat și tânărul a recurs la gestul extrem.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Poliția anunță reținerea fiului victimei. Suspectul are 25 de ani și a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

La data de 26 ianuarie a.c., în continuarea cercetărilor privind cazul de omor, referitor la descoperirea, la data de 08 decembrie 2023, a unei părți de cadavru pe raza comunei Dragoslavele din județul Argeș, în urma desfăşurării cercetărilor la faţa locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, reţinerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei).

ADVERTISEMENT

Activitățile de urmărire penală constând în cercetări şi investigaţii cu caracter complex şi variat au fost desfășurate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș (…), se arată în comunicatul respectiv, conform Știripesurse.

Cine este individul a cărui mână a fost găsită în Argeș

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au preluat acest cazul. De notat că, până în prezent, restul corpului nu a fost descoperit. Sorin Ștefan Zoltan este individul a cărui mână a fost găsită pe 8 decembrie în Dragoslavele.

ADVERTISEMENT

Născut în județul Mureș, acesta a locuit o perioadă în județul Călărași. Din 2019 s-a stabilit în București. Zoltan a fost anterior condamnat pentru tentativă de omor, în urma unui incident în care a fost la un pas să-și omoare fosta soție.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Imagini greu de privit! A avut loc cel mai dur fault al anului
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
Străzi din Bucureşti, cu
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când m-am mutat eu"
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Mitul despre cartofii prăjiți combinați cu friptură, spulberat de un cunoscut nutriționist
Mitul despre cartofii prăjiți combinați cu friptură, spulberat de un cunoscut nutriționist
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta