Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine poate să îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB: “Va fi greu la anul!” / “Categoric el trebuie să fie!”

Specialiștii FANATIK l-au analizat pe înlocuitorul lui Florinel Coman la FCSB. Dragomir susține că Tavi Popescu se va ridica la nivelul așteptărilor după plecarea golgheterului.
28.04.2024 | 12:46
Cine poate sa ii ia locul lui Florinel Coman la FCSB Va fi greu la anul  Categoric el trebuie sa fie
Cine poate să îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB: “Va fi greu la anul!” / “Categoric el trebuie să fie!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florin Coman este ca și plecat la Al Duhail în Qatar, iar Gigi Becali a anunțat deja că Tavi Popescu îi va lua locul internaționalului român în primul „11”. Florin Gardoș și Mitică Dragomir au vorbit despre înlocuitorul golgheterului din SuperLiga.

Cine poate să îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB?! Florin Gardoș: “Va fi greu la anul!”

Toată atenția „roș-albaștrilor” se îndreaptă către sezonul următor după ce au câștigat titlul din SuperLiga în fața celor de la Farul Constanța. Florinel Coman va pleca în Qatar, iar Tavi Popescu este văzut drept înlocuitorul perfect pentru starul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș spune că Tavi Popescu nu se va putea ridica la nivelul lui Florinel Coman în sezonul următor, chiar dacă va reveni pe postul lui de bază. Specialistul FANATIK speră și la un transfer inspirat în perioada de mercato.

Fostul jucător de la FCSB este de părere că transferul unui atacant în formă l-ar putea face uitat pe Florinel Coman. „Roș-albaștrii” au rămas descoperiți pe această poziție după plecarea lui Andrea Compagno în China.

ADVERTISEMENT

„Un jucător care să aibă cifrele lui Coman nu va fi găsit în sezonul următor, este aproape imposibil. Poate să vină un număr 9 bun care să dea 25 de goluri. Tavi Popescu este varianta la îndemănă, îl ai acolo, este postul lui și este clar că ar progresa altfel și ar avea încredere.

Est greu de spus cum ar arăta fără Coman. Va fi greu la anul dacă va pleca și Olaru, chiar dacă domnul Becali va aduce jucători. Se schimbă un ciclu, nu este așa simplu să bagi niște jucători. Dacă pleacă Coman, Olaru și Radunovic deja sunt trei jucătări importanți care pleacă”, a declarat Gardoș.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este deja convins: „Categoric va fi el, o să îl caute mulți impresari”

Mitică Dragomir este convins că Tavi Popescu poate să îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB. „Oracolul de la Bălcești” spune că starul „roș-albaștrilor” va fi următorul transfer pe bani mulți în Europa al lui Gigi Becali.

„Le-aș recomanda să îl ducă pe Tavi Popescu să învețe limba engleză, neapărat. O să îl caute foarte mulți impresari în viitorii doi ani, categoric că va fi înlocuitorul lui Coman. Corpul lui s-a învățat și cu efortul către păsărici.

ADVERTISEMENT

A avut o cădere de vreo șase luni de zile până s-a obișnuit cu efortul. S-a obișnuit corpul și cu două eforturi”, a declarat Dragomir la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Mitică Dragomir i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT