Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine poate să îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB: “Va fi greu la anul!” / “Categoric el trebuie să fie!”

Specialiștii FANATIK l-au analizat pe înlocuitorul lui Florinel Coman la FCSB. Dragomir susține că Tavi Popescu se va ridica la nivelul așteptărilor după plecarea golgheterului.
28.04.2024 | 12:46
Cine poate sa ii ia locul lui Florinel Coman la FCSB Va fi greu la anul  Categoric el trebuie sa fie
Cine poate să îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB: “Va fi greu la anul!” / “Categoric el trebuie să fie!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florin Coman este ca și plecat la Al Duhail în Qatar, iar Gigi Becali a anunțat deja că Tavi Popescu îi va lua locul internaționalului român în primul „11”. Florin Gardoș și Mitică Dragomir au vorbit despre înlocuitorul golgheterului din SuperLiga.

Cine poate să îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB?! Florin Gardoș: “Va fi greu la anul!”

Toată atenția „roș-albaștrilor” se îndreaptă către sezonul următor după ce au câștigat titlul din SuperLiga în fața celor de la Farul Constanța. Florinel Coman va pleca în Qatar, iar Tavi Popescu este văzut drept înlocuitorul perfect pentru starul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș spune că Tavi Popescu nu se va putea ridica la nivelul lui Florinel Coman în sezonul următor, chiar dacă va reveni pe postul lui de bază. Specialistul FANATIK speră și la un transfer inspirat în perioada de mercato.

Fostul jucător de la FCSB este de părere că transferul unui atacant în formă l-ar putea face uitat pe Florinel Coman. „Roș-albaștrii” au rămas descoperiți pe această poziție după plecarea lui Andrea Compagno în China.

ADVERTISEMENT

„Un jucător care să aibă cifrele lui Coman nu va fi găsit în sezonul următor, este aproape imposibil. Poate să vină un număr 9 bun care să dea 25 de goluri. Tavi Popescu este varianta la îndemănă, îl ai acolo, este postul lui și este clar că ar progresa altfel și ar avea încredere.

Est greu de spus cum ar arăta fără Coman. Va fi greu la anul dacă va pleca și Olaru, chiar dacă domnul Becali va aduce jucători. Se schimbă un ciclu, nu este așa simplu să bagi niște jucători. Dacă pleacă Coman, Olaru și Radunovic deja sunt trei jucătări importanți care pleacă”, a declarat Gardoș.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este deja convins: „Categoric va fi el, o să îl caute mulți impresari”

Mitică Dragomir este convins că Tavi Popescu poate să îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB. „Oracolul de la Bălcești” spune că starul „roș-albaștrilor” va fi următorul transfer pe bani mulți în Europa al lui Gigi Becali.

„Le-aș recomanda să îl ducă pe Tavi Popescu să învețe limba engleză, neapărat. O să îl caute foarte mulți impresari în viitorii doi ani, categoric că va fi înlocuitorul lui Coman. Corpul lui s-a învățat și cu efortul către păsărici.

ADVERTISEMENT

A avut o cădere de vreo șase luni de zile până s-a obișnuit cu efortul. S-a obișnuit corpul și cu două eforturi”, a declarat Dragomir la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Mitică Dragomir i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată