Life

Cine se îmbogățește în 2024 în funcție de cifra destinului. Astrologul Valeriu Pănoiu anunță mari oportunități

Cine se îmbogățește în 2024 în funcție de cifra destinului? Astrologul Valeriu Pănoiu anunță mari oportunități însă doar pentru anumite persoane.
30.01.2024 | 15:21
Cine se imbogateste in 2024 in functie de cifra destinului Astrologul Valeriu Panoiu anunta mari oportunitati
Cine se îmbogățește în 2024 în funcție de cifra destinului. Sursă foto: captură YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Valeriu Pănoiu a spus cine se îmbogățește în 2024 în funcție de cifra destinului. Se pare că norocul pe plan financiar vine anul acesta doar la anumite persoane. Ele se vor bucura de mari oportunități.

Cine se îmbogățește în 2024 în funcție de cifra destinului

Cine se îmbogățește în 2024? Astrologul Valeriu Pănoiu anunță o mulțime de beneficii pentru multe persoane. Astfel, cei care au această cifră a destinului vor avea noroc din plin din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

În total, conform astrologului, trei cifre ale destinului sunt favorizate. Este vorba despre numărul 4, numărul 7 și numărul 9. „Să spunem că numărul 4 este foarte bine avantajat din acest punct de vedere, numărul 7 și numărul 9.”, a declarat Valeriu Pănoiu, în cadrul podcastului de Vorba lui Jorge.

După ce a dezvăluit cine se îmbogățește în 2024, astrologul a spus și cum se calculează cifra destinului. Astfel, în cazul în care vrei să știi dacă ești unul dintre norocoși, fă acest calcul extrem de ușor.

ADVERTISEMENT

Cum se calculează cifra destinului

Cifra destinului se mai numește vibrația nașterii, adică numărul acela cuprins între 1 și 9 care se obține adunând toate numerele care compun data nașterii. Fiecare are o anumită vibrația a nașterii, de la 1, la 9.

La numărul care iese din calculul de mai sus, vom aduna cifra 8, pentru că ea e vibrația 2024. La ziua ta de naștere, îi mai pui un 8 în coadă, pentru a obține vibrația pentru anul acesta.”, a mai dezvăluit astrologul.

ADVERTISEMENT

Acum că am aflat cine se îmbogățește în 2024 și cum se calculează cifra destinului, e bine să știm ce se întâmplă pentru fiecare persoană în parte. Astfel, cifra 4 este susținută pe partea de comunicare.

Cine o are reușește să își impună ideile și convingerile, poate chiar să depășească niște limite. De asemenea, multe reușite sunt anunțate în 2024. Cifra 7 în schimb poate să se căsătorească, sau să își extindă familia. E bine aspectată pe acest plan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sunt șanse mari de schimbare a locului de muncă ori a orașului. În ceea ce privește cifra 9, Valeriu Pănoiu spune că în acest caz este vorba despre putere. Aceste persoane devin populare și mai mult de atât, ar putea obține o funcție publică, care le va aduce și mai mulți bani.

ADVERTISEMENT