News

Cine sunt cei doi soţi ucişi în dubla crimă de la Bran. Alexandra lucra ca asistentă la un spital de copii

Crima de la Bran a îngrozit întreaga Românie. Doi soți au ajuns să fie uciși într-un mod cât se poate de brutal, totul pornind de la o ceartă.
16.01.2023 | 19:06
Cine sunt cei doi soti ucisi in dubla crima de la Bran Alexandra lucra ca asistenta la un spital de copii
Crima de la Bran. Cu ce se ocupau Alexandra și Nicu Pepene. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicu Pepene în vârstă de 38 de ani și soția sa, Alexandra, în vârstă de 32 de ani și-au găsit sfârșitul în urmă cu foarte puțin timp.

Crima de la Bran. Cum au fost găsiți cei doi soți

Cei doi soți au murit, iar crima  i-a îngrozit atât pe vecini cât și pe cei care au aflat detaliile revoltătoare. Totul ar fi pornit de la o altercație între frați, iar tragedia a avut loc în satul Șimon, zona Bran.

ADVERTISEMENT

Nicu Pepene era angajat la stația SURD din Moeciu. Bărbatul urma să se prezinte la serviciu în această dimineață, însă nu a mai apărut, așa că un coleg de-al său a intrat în panică.

Acesta a sunat câțiva membrii ai familiei, printre care și cumnata acestuia, care îi era și vecină. Speriată de acest telefon, cumnata s-a dus la locuința pompierului și a spart ușa de la intrare.

ADVERTISEMENT

Femeia i-a găsit pe cei doi soți fără suflare, iar potrivit ultimelor informații, victimele aveau capetele zdrobite, cel mai probabil cei doi fiind loviți cu toporul.

Trebuie menționat faptul că altercația dintre frați ar fi pornit de la un teren, după cum spun vecinii. Principalul suspect este chiar un verișor al bărbatului ucis, conform celor transmise de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Alexandra era asistentă medicală

Cât despre Alexandra Pepene, soția lui Nicu, tânăra în vârstă de 32 de ani era asistentă medicală. Aceasta lucra la Spitalul de Copii din Brașov, iar vestea tragică i-a șocat pe colegii săi de muncă.

Mama bărbatului este la rândul ei în stare de șoc, potrivit newsbv.ro. Femeia a povestit că în urmă cu doar o zi a fost acasă la cei doi și le-a făcut clătite.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, cumnata cuplului a dezvăluit că atunci când a ajuns la casa celor doi, a observat că în ușa de la intrare ar fi fost mai multe lovituri de topor.

Cei doi soți au fost găsiți la etaj, a mai adăugat ea, iar imaginea a fost una de-a dreptul macabră. Atât mama lui Nicu cât și cumnata cuplului nu înțeleg cum s-a putut întâmpla așa ceva, în condițiile în care cei doi erau ”niște copii deosebiți”, care nu ar fi supărat pe nimeni.

Sursa citată mai scrie că în momentul de față reprezentanții Parchetului și Poliția Stațiunii Bran se află la fața locului.

Amintim că o altă crimă fără precedent s-a produs în urmă cu doar o săptămână la Craiova. Un bărbat și-a ucis propriul coleg de muncă, atunci când aceste ieșea din tură. 

ADVERTISEMENT
Tags: