News

Cine sunt cei doi tineri morţi în accidentul de la Bacău. Ana şi Daniel erau proaspăt căsătoriţi şi tocmai se întorseseră în ţară

Ana şi Daniel sunt cei doi spulberaţi de tren, la Bacău. La începutul anului, tânăra dăduse un anunţ pe o reţea de socializare.
28.01.2024 | 17:18
Cine sunt cei doi tineri morti in accidentul de la Bacau Ana si Daniel erau proaspat casatoriti si tocmai se intorsesera in tara
Ana şi Daniel, în ziua nunţii Foto: OLX
ADVERTISEMENT

Un grav accident s-a petrecut vineri seara în localitatea băcăuană Dofteana, unde un autoturism care traversa calea ferată a fost spulberat de un tren cu călători.

Ana îşi scosese la vânzare rochia de mireasă

Ambele persoane, un bărbat şi o femeie, din autoturism au murit. S-a aflat ulterior că ei erau soţ şi soţie şi se căsătoriseră de curând. Ana avea 26 de ani, iar Daniel avea 28 de ani.

ADVERTISEMENT

La volan se afla Ana Ghenade. Când a ajuns la trecerea de nivel cu calea ferată n-a mai avur răbdare. A ignorat indicatoarele şi a forţat bariera, crezând că are timp să treacă înainte să vină trenul.

Un comunicat transmis de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că barierele funcţionau normal la momentul accidentului șoferul autoturismului, respectiv Ana Ghenade, nu s-a asigurat la trecerea peste linia de cale ferată.

ADVERTISEMENT

Greşeala i-a fost fatală atât ei, cât şi soţului său, Daniel Ghenade. Ambii au murit pe loc, iar în familiile celor doi jalea este cu atât mai mare cu cât ambii erau singuri la părinţi.

Ana şi Daniel, la momentul nunţiiFoto: OLX
Ana şi Daniel, la momentul nunţii
Foto: OLX

Daniel şi Ana se căsătoriseră în urmă cu câteva luni, iar acum munceau în Anglia. La începutul acestui an, Ana Ghenade îşi scosese la vânzare pe OLX rochia de mireasă, contra sumei de 3.500 lei.

ADVERTISEMENT

“A trecut ziua cea mare și este timpul sa ma despart de aceasta rochie de mireasa superba, rochia este perfecta pentru cineva care poarta numărul 36/38, eu am 52kg și 167 înălțime.

Trena rochiei poate fi legată dedesubt, rochia poate fi de asemenea probata in Bacau (Dărmăneşti) dacă este cineva interesat va rog sa ma contactați, prețul este negociabil”, scria Ana Ghenade, pe data de 2 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Acum, la nici patru săptămâni de la acel moment, Ana Ghenade va fi înmormântată alături de soţul său în localitatea natală, Dărmăneşti. Slujba de înmormânare va avea loc marţi, 30 ianuarie.

ADVERTISEMENT