News

Accident cumplit în Brașov. O mașină, ruptă în două. Doi morți și 5 răniți

Imagini terifiante în județul Brașov, acolo unde a avut loc un cumplit accident rutier. În urma evenimentului, doi oameni au murit și alți 5 sunt răniți.
19.01.2024 | 20:37
Accident cumplit in Brasov O masina rupta in doua Doi morti si 5 raniti
Accident cu 7 victime la Brașov. Doi morți și 5 răniți. Mașină ruptă în două pe șosea. Sursa foto: brasov.net / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident cumplit produs vineri seara în județul Brașov. O mașină a fost pur și simplu ruptă în două după o coliziune devastatoare în care au fost implicate trei vehicule.

Accident cu 7 victime la Brașov. Doi morți și 5 răniți. Mașină ruptă în două pe șosea

Tragedia rutieră din această seară a fost consemnată pe DN1S între localitățile Veneția de Jos și Părău. Trei autovehicule au fost implicate într-o coliziune violentă. Bilanțul provizoriu a indicat un deces și alte şase victime, dintre care una se află în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns rapid un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă și spumă, șase echipaje SMURD, două ambulanțe SAJ și o autospecială pentru transportul victimelor multiple.

Un dintre victime a fost declarată decedată la fața locului. În momentul intervenției echipajelor ISU, o altă persoană se află în stop cardio-respirator. Personalul medical a efectuat manevre de resuscitare în încercarea de a-i salva viața.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a decedat și această persoană. În final, bilanțul sumbru al accidentului din Brașov a ajuns la doi morți și cinci răniți. Printre persoanele rănite sunt și trei copii.

”Din păcate, persoana de sex feminin în vârstă de 35 de ani, care se afla în stop cardio respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarată decedată.

ADVERTISEMENT

Toate celelalte victime au fost transportate la Spitalul Județean Brașov, Spitalul Făgăraș și Spitalul de Pediatrie Brașov pentru îngrijiri de specialitate. Printre victime se află și 3 persoane minore. Acestea au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Brașov, respectiv la Spitalul Făgăraș pentru investigații medicale suplimentare”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja, notează MyTex.ro.

Copil spitalizat, la Suceava, după un carambol cu patru mașini

Căderile de zăpadă au fost la originea unui accident grav și în județul Suceava. Un evenimentu rutier în care au fost implicate patru autovehicule a avut loc, vineri seară, la ieşirea din municipiul Rădăuţi spre localitatea Satu Mare..

ADVERTISEMENT

Din datele ISU Suceava, în accident a fost rănit un copil, care a fost transportat la spital, însoţit de mama acestuia. ”La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Rădăuţi cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD timp B2, cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava”, au precizat oficialii ISU.

ADVERTISEMENT