Life

Cine sunt cei patru concurenți rămași în Survivor România? Când va avea loc finala

25.05.2020 | 15:50
Cine sunt cei patru concurenti ramasi in Survivor Romania Cand va avea loc finala
Cine sunt cei patru concurenți rămași în Survivor România? Când va avea loc finala. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ediția de duminică, 24 mai, a competiției din Republica Dominicană „Survivor România” a venit cu surprize uriașe pentru fanii show-ului de la Kanal D. Pe lângă faptul că Elena Ionescu a demonstrat că este de neînvins, telespectatorii au aflat și care sunt cei patru concurenți rămași în competiția pentru premiul cel mare.

Cine sunt concurenții rămași în competiția „Survivor România”

Emoții mari în ultima ediție a competiției „Survivor România” difuzată la postul de televiziune Kanal D. În seara zilei de duminică, 24 mai, telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură desfășurarea probelor de pe trasee, cântăreața Elena Ionescu demonstrând că este o învingătoare.

ADVERTISEMENT

Lupta strânsă pentru marele premiu a trimis-o însă pe artistă în consiliu alături de Cezar Juratoni, dar voturile publicului au salvat-o în cele din urmă pe Elena Ionescu. Cunoscuta cântăreață a trecut prin emoții cumplite, mai ales că nu este prima oară propusă pentru eliminare.

Norocul a fost de partea ei pentru că telespectatorii au ajutat-o pe frumoasa cântăreață să se califice în cursa pentru marele premiu. Așadar, pe lângă ea, Lola, Iancu și Emanuel au șansa să lupte în finala care va avea loc la finalul lunii acesteia.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Elena Ionescu când a aflat că a intrat în finală

Deși foarte mulți oameni nu-i dădeau prea mari șanse Elenei Ionescu la început, iată că artista le-a arătat tuturor că are voință și ambiție pentru a se califica din plin în finala „Survivor România”.

După numeroase certuri și discuții în care a fost implicată de-a lungul timpului, cântăreața are acum șansa să demonstreze de ce este în stare și de ce nu, să câștige premiul pus la bătaie de producătorii show-ului din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Credința, voința, dorința și puterea divină au făcut acest vis realitate, acela de a ajunge în finală! Mulțumesc tuturor pentru susținere! Mă simt binecuvântată!”, a scris Elena pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/Elena.Ionescu.oficial/posts/3416815584996852

Data la care va avea loc finala „Survivor România”

Finala celui mai intens reality show din istoria televiziunii se va difuza săptămâna viitoare, mai exact sâmbătă, pe data de 30 mai.

ADVERTISEMENT

De data aceasta votul publicului va fi unul decisiv pentru că cei de acasă sunt cei care vor hotărî cine merită premiul cel mare „Survivor România”, în valoare de 250.000 de lei.

„Mai e foarte puțin până vom afla câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, în diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. 

Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a scris prezentatorul Dan Cruceru, pe pagina de Instagram a show-ului de la Kanal D.

 

 

ADVERTISEMENT