Life

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Selly. Ce relație are vloggerul cu ei

07.07.2020 | 14:00
Cine sunt si cu ce se ocupa parintii lui Selly Ce relatie are vloggerul cu ei
Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Selly. Ce relație are vloggerul cu ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Selly, pe numele real Andrei Șelaru, provine dintr-o familie modestă din Craiova, tânărul având o relație specială cu părinții săi. Celebrul vlogger nu se sfiește să vorbească despre familia sa de care este foarte mândru, datorându-le tot ce are în clipa de față.

Tânărul s-a afișat în urmă cu un an împreună cu familia sa, la prima ediţie „The Artist Awards”, eveniment desfăşurat între 11 şi 12 octombrie la Craiova. Acela a fost momentul în care Selly a vorbit despre ocupațiile pe care le au părinții săi.

ADVERTISEMENT

Puștiul de 19 ani a declarat în repetate rânduri că mama sa este profesoară de matematică, acesta fiind și motivul pentru care i s-a părut ușoară proba de la această materie, la examenul de bacalaureat pe care l-a susținut în urmă cu circa două săptămâni.

Selly, relație deschisă cu părinții săi. Ce meserii au aceștia

„Mama este profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic. Părinţii m-au sprijinit, însă nu au fost genul acela care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. 

Au fost însă de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel”, avea să mărturisească vloggerul în anul 2019, relatează click.ro.

Tânărul a mai spus în urmă cu ceva timp că părinții nu i-au dat voie să se uite la desene animate fiind preocupați mai degrabă să-i stimuleze creativitatea. Selly a fost interesat încă de mic de TV, de felul în care se schimbă unghiul, perspectiva etc, de aici și pasiunea pentru video.

ADVERTISEMENT

Persoana care i-a povestit prima oară de Youtube a fost profesoara de limba engleză cu care făcea meditații. Se întâmpla în perioada 2008 – 2009 acela fiind momentul în care a descoperit programul Video Movie Maker. Selly le-a cerut părinților o cameră foto, primind în cele din urmă o Toshiba „obosită”.

Atunci vloggerul din Craiova a început să filmeze aproape non-stop. În clasa a IV-a a încercat să facă câteva filmulețe în stilul Robotzi şi Doza de Haş pe care le urmărea cu mare interes. Din păcate, s-a plictisit repede și a renunțat.

ADVERTISEMENT

După o pauză, pe când avea 12 ani, s-a pus din nou pe treabă, postând din ce în ce mai des pe canalul său de Youtube. Câțiva ani mai târziu Andrei Șelaru avea să devină cunoscut în mediul online. La 18 ani avea deja primul milion de vizualizări și banii veneau în conturile sale.

Cunoscutul vlogger Andrei Șelaru și familia sa
Selly și părinții săi la prima gală The Artist Awards. Sursa foto: click.ro

 

 

 

 

Tags: