News

Cine sunt victimele accidentului cumplit din Olt: “Aveau nuntă anul ăsta”

Patru bărbați au murit, seara trecută, în urma unui cumplit accident produs în Olt. Pentru două dintre victimele dramei rutiere de marți, acest an era unul special.
08.03.2023 | 09:23
Cine sunt victimele accidentului cumplit din Olt Aveau nunta anul asta
Noi informații despre victimele accidentului cumplit din Olt. Sursa foto: ISU Olt
ADVERTISEMENT

Un cumplit accident de circulație a avut loc marți seară pe Drumul European 574, în zona localității Jitaru, județul Olt. Patru bărbați au murit, după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Cauza tragediei: o manevră periculoasă făcută de un tânăr fără prea mare experiență.

Noi informații despre victimele accidentului cumplit din Olt

Șoferii celor două mașini implicate în accidentul de marți seara erau foarte tineri. Unul dintre ei avea 28 de ani și era din comuna Colonești. Celălalt împlinea în câteva zile 23 de ani, și era din comuna Corbu.

ADVERTISEMENT

Cele mai noi informații spun că primul, șofer care circula regulamentar, tocmai se întorcea de la locul de muncă împreună cu tatăl său şi un coleg. În ceea ce-l privește pe celălalt, se pare că acesta ar fi intrat pe contrasens pe o porţiune de drum unde depăşirile sunt interzise.

Nici primul și nici cel de al doilea nu au mai putut evita impactul frontal. Maşinile acestora au fost pur și simplu spulberate. Părți din caroseriile lor au fost împrăştiate zeci de metri pe şosea.

ADVERTISEMENT

Imediat, la locul tragediei au intervenit mai multe echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzută cu accesorii pentru descarcerare, două autospeciale pentru primă intervenţie şi patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Olt.

Medicii sosiți la fața locului au declarat decesul în cazul a patru bărbați. Au murit toți pasagerii din mașina tânărului de 28 de ani. Alte trei persoane, aflate în celălalt vehicul, două femei şi un bărbat, au fost transportate la spitalul din Slatina, cu mai multe traumatisme.

ADVERTISEMENT

Doi dintre tinerii decedați în accident aveau nuntă anul acesta

Pentru doi dintre tinerii decedați în accidentul de marți seara, anul 2023 trebuia să fie unul al fericirii. Ambii trebuiau să facă nuntă în curând. Acum, rudele lor se pregătesc să-i conducă pe ultimul drum.

Unul dintre ei lasă în urmă și o fetiță de doar câțiva anișori. ”Vai de capul meu. 28, 30 de ani. Amândoi aveau nuntă anul ăsta. Păcat că inconştienţa unora bagă în pământ oameni nevinovaţi.

ADVERTISEMENT

Un băiat are o fetiţă mică şi celălalt are şi el prietenă, urma să se căsătorească. Nu, n-am cuvinte. Nu-mi vine să cred”, spune un apropiat al victimelor, conform celor de la Observator News.

ADVERTISEMENT