Cine transmite la TV derby-ul CFR Cluj – FCSB de duminică, 14 aprilie

Claudiu Melinte   
în Sporturi
14/04/2019, 19:03
Cine transmite la TV derby-ul CFR Cluj – FCSB de duminică, 14 aprilie

Meciul serii în Liga 1 Betano se dispută duminică seara, de la ora 21:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj. FCSB se deplasează acolo cu 3 puncte în minut față de CFR, liderul campionatului în acest moment.

Partida este una de interes major pentru microbiști, iar aceștia pot vedea confruntarea pe toate cele 3 posturi TV care au dreptul de difuzare al Ligii 1 Betano: Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

FCSB vine după patru victorii consecutive, dar fără căpitanul Mihai Pintilii, care a ieșit accidentat etapa precedentă. De partea cealaltă, CFR Cluj se află într-o vizibilă scădere de turație, fiind fără victorie în ultimele două meciuri: 0-0 cu Universitatea Craiova și 1-3 cu Astra în Cupa României. Și CFR are o gaură imensă în primul 11. Dan Petrescu nu se poate folosi de George Țucudean, unul din cei mai importanți jucători din Gruia.

Digi Sport, Telekom Sport și Look TV transmit concomitent CFR Cluj – FCSB

Atât Digi Sport, cât și Telekom Sport vor acoperi în detaliul marele meci al serii. Digi va începe transmisia de la ora 20:00 în cadrul emisiunii Fotbal Club, urmând ca apoi, de la 21:00 transmisia se va muta la Cluj pentru cele 90 de minute ale meciului. La ora 23:00, Fotbal Club revine pentru analiza partidei. Același scenariu este adoptat și de rivalii de la Telekom Sport. Înainte și după meci va avea loc emisiunea Sport Center.

După această partidă, FCSB va avea o nouă deplasare grea, la Viitorul, în vreme ce trupa lui Dan Petrescu va respira ceva mai mult în meciul cu Sepsi Sfântu Gheoghe, formație pe care FCSB a învins-o cu 2-0 în urmă cu o săptămână.

 

Închide ×