Fotbal intern

George Ţucudean, OUT de la meciul CFR Cluj – FCSB! Ce se întâmplă cu golgheterul României. EXCLUSIV

14.04.2019 | 13:50
George Ţucudean, în tricoul lui CFR Cluj

George Ţucudean nu va juca în derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB, care va avea loc duminică, de la ora 21:00 pe stadionul din Gruia. Deşi a efectuat câteva antrenamente în această săptămână, FANATIK a aflat că Ţucudean nu este în cantonament cu ceilalţi colegi şi nu va evolua în confruntarea cu roş-albaştrii. 

George Ţucudean, OUT cu FCSB! Nu este recuperat 100% după operaţia la inimă

Golgheterul campionatului este încă în recuperare după operaţia suferită la inimă în luna martie. FANATIK a scris atunci despre intervenţia chirurgicală pe care o va suferi Ţucudean, pentru a-şi regla problemele cardiace care l-au împiedicat să joace la capacitate maximă în unele meciuri din Liga 1. Mai mult, vârful arădean a fost schimbat la pauză în meciurile cu Gaz Metan (2-2) şi Astra (1-1) din cauză că “avea un puls ridicat”, după cum motivau oficialii CFR-ului.

Intervenţia chirurgicală a fost una simplă, iar după ce va reveni la o formă fizică optimă, Ţucudean va putea să evolueze în meciurile CFR-ului fără să mai fie deranjat de aceste probleme. Atacantul naţionalei a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White, cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani. Nu este şi cazul lui George, care va putea să îşi continue cariera fără probleme.

George Ţucudean, OUT de la meciul cu FCSB! Ce se întâmplă cu golgheterul României. EXCLUSIV
Razvan Marin,George Tucudean si Denis Dragus in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad,

Dan Petrescu: “Este o pierdere mare dacă nu joacă!”

În conferinţa de presă premergătoare meciului, Dan Petrescu a recunoscut că George Ţucudean s-ar putea să nu evolueze cu FCSB: “Şansele sunt mici să joace, dar s-a antrenat bine. S-a antrenat normal. Azi a fost chiar unul dintre cei mai buni pe teren. Acum rămâne de văzut ce decizie voi lua mâine şi poimâine. E clar că şi pentru Steaua, dacă nu joacă Pintilii, este o pierdere mare, dar cred că mai mare ar fi dacă George nu ar juca, fiind golgeterul nostru.

Pentru că este foarte important să ai pe teren un jucpător care ştie că poate să marcheze gol din orice fază. pentru că sigur nu vor fi multe ocazii, cum a fost tot timpul la meciurile dintre FCSB şi CFR. Cu piuţine ocazii, cine va marca  cred că va câştiga”, a spus “Bursucul”.

Meciul CFR Cluj – FCSB se joacă în etapa a 5-a din play-off, duminică, de la ora 21:00. Roş-albaştrii au neapărat nevoie de victorie, fiind la 3 puncte de lider şi având şi un handicap de 0,5 puncte după înjumătăţirea punctelor. La egalitate de puncte, CFR Cluj va fi peste FCSB în clasament datorită rotunjirii punctelor după sezonul regulat.