Sport

Cine va fluiera partida dintre FCSB și Universitatea Craiova. Arbitrul tocmai a fost selectat pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris

FCSB primește vizita Universității Craiova duminică, 7 aprilie, de la 20:30, în etapa cu numărul 3 din play-off-ul SuperLigii.
04.04.2024 | 21:10
Cine va fluiera partida dintre FCSB si Universitatea Craiova Arbitrul tocmai a fost selectat pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris
Cine va fluiera partida dintre FCSB și Universitatea Craiova!. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 3 a play-off-ului SuperLigii, este partida prin care elevii lui Charalambous se pot desprinde la 10 puncte de ocupanta poziției secunde.

FCSB – Universitatea Craiova, meci important pentru lupta la titlu

În cazul unei victorii a ”roș-albaștrilor”, diferența dintre liderul SuperLigii și Universitatea Craiova, echipa de pe locul 2, se va mări la 10 puncte.

ADVERTISEMENT

Totodată, meciul îi poate face pe olteni să ia în calcul câștigarea campionatului, dacă se vor impune pe Arena Națională. Astfel, Universitatea Craiova ar reduce diferența la 4 puncte și ar avea la dispozție 8 etape pentru a ajunge pe primul loc.

În duelurile din campionatul regulat, bucureștenii s-au impus în ambele înfruntări cu scorul de 3-0. Dacă în tur FCSB a beneficiat de atmosfera călduroasă de pe ”Ghencea”, returul s-a disputat pe terenul Universității Craiova, pe ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan va arbitra FCSB – Universitatea Craiova

Importanța partidei în lupta la titlu i-a determinat pe cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor să delege un arbitru cu experiență. Duelul de duminică, 7 aprilie, îl va avea la centru pe Ovidiu Hațegan.

Ultima dată când ”centralul” a condus o partidă a FCSB-ului a fost în etapa cu numărul 30 a campionatului regulat, la înfrângerea de tristă amintire cu Rapid, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan, prezent la Jocurile Olimpice de la Paris

În săptămâna în care a fost delegat la derby-ul din SuperLiga, Ovidiu Hațegan a primit o veste excelentă, fiind selectat de Comitetul FIFA pentru Arbitri pe lista arbitrilor VAR de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Comisia de Arbitri a FIFA a desemnat 89 de arbitri (21 de centrali, 42 de asistenţi, 20 de arbitri VAR şi şase arbitri de suport) din 45 de ţări pentru a oficia meciurile din cadrul turneelor olimpice de fotbal Paris 2024.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cunoscută competițis sportivă va se va desfășura în capitala Franței, în perioada 26 iulie – 11 august.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: „1,90” este cota pentru „sub 2,5” la meciul FCSB - Universitatea Craiova