News

Accident rutier grav în județul Vaslui: cel puțin 10 persoane au fost rănite. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Cel puțin zece persoane au fost rănite într-un accident grav petrecut în județul Vaslui. Un microbuz s-a ciocnit violent cu un autoturism. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
03.03.2022 | 13:45
Accident rutier grav in judetul Vaslui cel putin 10 persoane au fost ranite A fost activat Planul Rosu de Interventie
Un grav accident rutier a avut loc în județul Vaslui. sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc joi după-amiază, 3 martie, în localitatea Buhăiești din județul Vaslui. Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate un microbuz și un autoturism. Cel puțin zece persoane au fost rănite. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Accident rutier grav în județul Vaslui, cu cel puțin zece persoane rănite

În urmă cu puțin timp, un grav impact rutier a avut loc în județul Vaslui. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit violent și ar fi cel puțin zece persoane rănite. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

ADVERTISEMENT

Din ultimele informații, în microbuz sunt 8 persoane conștiente, iar în autoturismul tip JEEP sunt trei cetățeni ucraineni. Este vorba despre o familie formată din soț, soție și copil. Aceștia sunt conștienți.

La fața locului au fost trimise 3 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe SAJ.

“Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu forțe și mijloace specifice la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Buhăiești.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, în accident sunt implicate două autovehicule în care se află nouă persoane. Există posibilitatea ca una dintre victime să fie încarcerată.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Acțiunea este în dinamică”, informează ISU Vaslui, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

Cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, iar patru dintre acestea au fost transportate la UPU Vaslui, între victime fiind și un cetățean ucrainean, scrie Romania24.ro.

Accidente în care sunt implicați refugiați ucraineni

Evenimentul rutier petrecut joi, 3 martie, nu singurul în care sunt implicați și refugiați ucraineni.

ADVERTISEMENT

Cu doar o zi în urmă, un alt impact rutier în care au fost implicați cinci copii și șase adulți din Ucraina a avut loc pe DN19, în Bihor.

Microbuzul cu cele 11 persoane refugiate se deplasa pe ruta Satu Mare – Oradea și se îndrepta către Ungaria.

Mai multe echipaje SMURD și de pompieri militari au ajuns la fața locului și au evaluat starea persoanelor implicate în acest accident, două persoane fiind transportate la spital.

ADVERTISEMENT