News

Liviu Negoiță și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Sectorului 1: ”Până acum, locuitorii nu au avut parte decât de scandal”

Candidatul Partidului Umanist Social Liberal a mers la biroul electoral însoțit de Cristian Popescu Piedone. Negoiță a mai fost primar de Sector, dar la 3
23.04.2024 | 23:49
Liviu Negoita sia depus oficial candidatura pentru Primaria Sectorului 1 Pana acum locuitorii nu au avut parte decat de scandal
Liviu Negoiță și-a depus oficial candidatura la Primăria Sectorului 1 Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Liviu Negoiţă şi-a depus marți oficial candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 1, “cu gândul la persoanele active, ce au nevoie de o primărie care să funcţioneze normal, în interesul lor”.

Liviu Negoiță și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Sectorului 1

Pe lângă ceea ce l-a motivat să intre în cursa electorală, candidatul PUSL a enumerat și care vor fi prioritățile mandatului său, dacă va obține voturile locuitorilor Sectorului 1.

ADVERTISEMENT

„Mi-am depus candidatura la Primăria Sectorului 1 cu următorul gând: oamenii activi din Sectorul 1, locuitorii sectorului, cei care au job-uri, care îşi duc copiii la creşe, la grădiniţă, la şcoală, au nevoie ca primăria pe care o plătesc din banii lor, din taxe şi impozite, să funcţioneze normal, să funcţioneze în interesul lor, al locuitorilor Sectorului 1.

Până acum, locuitorii Sectorului 1 nu au avut parte decât de scandal, de mizerie”, a declarat Liviu Negoiţă după depunerea candidaturii la Biroul electoral de circumscripţie.

ADVERTISEMENT

Câteva dintre priorităţile mandatului lui Liviu Negoiță vor fi: nicio stradă fără utilităţi în Sectorul 1, siguranţă în şcolile din Sectorul 1, precum şi construirea a şase mari parcări, în Piaţa Dorobanţi o parcare subterană de 3.000 de locuri, precum şi în zonele Perla, Piaţa Victoriei, Muzeului Statului, în Herăstrău, sub aleea principală, precum şi legătura dintre Roata Mare şi şoseaua Nordului.

„Este un dezastru în ceea ce înseamnă pieţele din Sectorul 1, fie că vorbim de Pajura, de 1 Mai, de Domenii, de Aviaţiei. Vor fi reabilitate şi în ele să poată să vină cei care doresc să desfacă produse româneşti.

ADVERTISEMENT

Sunt lucruri pe care încercăm să le recuperăm, pentru că avem un excedent bugetar la Primăria Sectorului 1 de 1.000 de miliarde de lei, iar lucrurile au fost abandonate, lăsate de izbelişte”, a mai spus candidatul PUSL.

Liviu Negoiţă a fost însoțit la depunerea candidaturii și de Cristian Popescu Piedone, preşedintele executiv al PUSL. „Susţin profesioniştii, îi susţin pe Liviu Negoiţă, pe Daniel Băluţă şi, de ce nu, pe tânăra speranţă Rareş Hopincă, a afirmat Piedone.

ADVERTISEMENT

Liviu Negoiță a avut două mandate de primar al Sectorului 3. În iunie 2023, politicianul s-a înscris în PUSL. În vârstă de 61 de ani, Liviu Negoiță, a făcut parte din trei partide înainte de a se înscrie în PUSL: PNL, PD și PMP.

ADVERTISEMENT