Sport

Ciprian Marica l-a desființat pe Mirel Rădoi după România – Islanda 0-0: „Să plece acum! Ce mai așteaptă?”

Ciprian Marica l-a desființat pe Mirel Rădoi după remiza României cu Islanda, scor 0-0 și i-a cerut să plece încă de acum, fără să mai aștepte meciul cu Liechtenstein.
12.11.2021 | 00:38
Ciprian Marica la desfiintat pe Mirel Radoi dupa Romania  Islanda 00 Sa plece acum Ce mai asteapta
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei a avut un atac și la adresa Federației Române de Fotbal, spunând că acolo este un adevărat circ, fiind supărat pentru că România a fost la mâna ei pentru a obține calificarea.

Ciprian Marica este de părere că Mirel Rădoi a greșit enorm atunci când a declarat că vrea să plece de la națională, declarație venită după victoria României cu Armenia, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica l-a desființat pe Mirel Rădoi după România – Islanda 0-0

Ciprian Marica l-a desființat pe Mirel Rădoi după remiza cu Islanda și i-a cerut în direct la TV să plece de la naționala României: „Să plece acum! Ce să facă, să mai aștepte o partidă?

E circ tot ceea ce se întâmplă la Federație. Vedem ce face o declarație aruncată în neant!”

„Fotbal, din ce în ce mai puțin. Eram la mâna noastră, am depins de noi. Ni le facem cu mâna noastră! E un dezastru, mai rămâne să fie soarta cu noi.

ADVERTISEMENT

N-am văzut determinare, n-am văzut jucători care să destabilieze. Am fost previzibili, ei se baricadau și noi n-am avut soluții.

Am sperat la acea bară a lui Ianis Hagi, dar mult prea puțin, cu un adversar foarte modest. Trebuia să defilăm!”,  a mai spus Ciprian Marica, la ProTV.

ADVERTISEMENT

„Cum să nu fie timp? Cu Pițurcă reușeam”

Ciprian Marica a continuat și a fost deranjat de o afirmație a lui Ionuț Badea, care a spus că Mirel Rădoi poate nu a avut nici timpul necesat pentru a crea o echipă solidă a României.

„Nu există argumentul că nu există timp… Pițurcă avea timp? Timpul era același și pe timpul lui nea Puiu, dar ce automatisme erau… Cei trei din față nu au jucat niciodată, despre ce vorbim.

ADVERTISEMENT

Este timp, cum a fost și în trecut, așa era și acum timp destul. Nu am avut nimic azi, nici element surpriză, nici nimic.

Când am sperat că Mirel a găsit cheia, ne-a făcut un duș rece să ne dăm seama că iar pierdem ani fără să avem o perspectivă”, a fost replica lui Ciprian Marica.

România mai are o șansă la calificare, dar Islanda trebuie să nu piardă în fața Macedoniei de Nord, iar „tricolorii” trebuie să se impună în Liechtenstein.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,35 este cota pentru „peste 4,5 goluri” la meciul Liechtenstein – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT