News

Circulație blocată la metrou vineri dimineață. Un tren a rămas s-a defectat aproape de stația Gara de Nord

Încă un incident la metrou. Un tren a rămas blocat, iar circulația a fost dată peste cap. Ce transmite compania Metrorex.
22.09.2023 | 08:34
Circulatie blocata la metrou vineri dimineata Un tren a ramas sa defectat aproape de statia Gara de Nord
Circulație blocată la metrou vineri dimineață. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Circulație blocată la metrou vineri dimineață, în urma unui incident. Din primele informații, se pare că un tren a rămas blocat din cauza unei defecțiuni. Evenimentul a avut loc chiar înainte să ajungă la stația Gara de Nord.

Circulație blocată la metrou. Incident aproape de stația Gara de Nord

Pasagerii au fost evacuați din mijlocul de transport în comun, la fața locului fiind angajații Metrorex. Sute de oameni așteaptă în stație, pentru a fi remediată problema, sperând că vor reuși să ajungă în timp util la destinație.

ADVERTISEMENT

Totodată, circulația a fost reorganizată, potrivit reprezentaților companiei. „Astăzi, în jurul orei 7.05 un tren de metrou s-a defectat în apropierea stației Gara de Nord. Călătorii au fost debarcați cu ajutorul personalului de specialitate Metrorex.

Circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile 1 Mai- Basarab2. Între Basarab 2 și Gara de Nord 2 nu se circulă”, a informat, vineri dimineață, Metrorex.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții companiei spun că trenul va fi îndepărtat din stația Gara de Nord. Urmează să fie efectuate verificări, pentru a se constata despre ce fel de defecțiune este vorba și pentru a se remedia.

Când se va remedia situația

Metrorex spune că circulația trenurilor la metrou se va desfășura în condiții normale, imediat ce problema va fi rezolvată. „Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat!”, transmite compania.

ADVERTISEMENT

Un incident similar a avut loc cu o lună în urmă, pe 21 august, atunci când un tren care ieșea din hala de parcare și care a rămas blocat pe șine. Circulația a fost blocată pe Magistrala 2 între stațiile Dimitrie Leonida și Berceni.

„Metrorex informează că pe Magistrala 2 trenurile de metrou circulă până la staţia Dimitrie Leonida, la un interval aproximativ de 10 minute.”, informau reprezentanții Metrorex, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

„Între staţiile Dimitrie Leonida şi Berceni circulaţia este întreruptă din cauza unei defecţiuni produse la unul din trenurile care ieşea din hala de parcare şi care a rămas imobilizat în cale”, adăugau aceștia.

ADVERTISEMENT
Tags: