News

Incident la metrou. Un călător a căzut pe șine, în staţia Piaţa Iancului: ”Posibilă tentativă de suicid”

Un nou incident a fost semnalat la metroul din Capitală. Un călător a căzut pe calea de rulare în stația Piața Iancului. Metrorex anunță o posibilă ”tentativă de suicid”.
17.10.2022 | 17:11
Incident la metrou Un calator a cazut pe sine in statia Piata Iancului Posibila tentativa de suicid
Incident la metrou. Un călător a căzut pe șine, în staţia Piaţa Iancului: ”Posibilă tentativă de suicid”. Sursa foto: Metrorex
ADVERTISEMENT

O posibilă tentativă de suicid a fost raportată luni, 17 octombrie, la metroul din Capitală. Evenimentul a afectat zeci de minute circulația pe ruta Dristor 2 – Obor

Circulația metroului, afectată pe ruta Dristor 2 – Obor. Un călător a căzut pe șine: ”Posibilă tentativă de suicid”

Compania Metrorex anunță, într-un comunicat, că în jurul orei 15:40, în stația de metrou Piața Iancului, în direcția Dristor 2, un călător a căzut pe șine.

ADVERTISEMENT

Conform informării autorităților, ar putea fi vorba despre o tentativă de suicid.

Din cauza acestui eveniment, circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 și s-a circulat în sistem pendulă între stațiile Dristor 2 – Obor, au mai spus reprezentanții Metrorex.

”Metrorex informează că astăzi, 17.10.2022, în jurul orei 15:40, în stația de metrou Piața Iancului, în direcția Dristor 2, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid.

ADVERTISEMENT

Circulația trenurilor a fost reorganizata la linia 1 și se circula in sistem pendula intre stațiile Dristor 2 – Obor”, informează Metrorex.

Angajații specializați ai Metrorex, însoțiți de un echipaj SMURD, s-au deplasat la fata locului și au intervenit pentru a acorda primul ajutor.

ADVERTISEMENT

”Conform procedurilor interne, organele abilitate impreuna cu Metrorex vor deschide o ancheta de cercetare pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul”, mai precizează compania de transport în comun.

Circulația garniturilor de metrou, reluată în condiții normale după 40 de minute

Metrorex a revenit, la ora 16:20, cu o nouă informare. În aceasta se anunță că circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale.

ADVERTISEMENT

Un incident similar a avut loc la metroul din Capitală în debutul lunii august. Acel eveniment s-a încheiat tragic.

La acea dată, un călător a căzut pe calea de rulare, pe firul 2, în stația de metrou Piața Unirii 1.

Un echipaj SMURD a sosit imediat la fata locului și a intervenit pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

După această tragedie a fost deschisă o anchetă, pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost vorba despre o sinucidere sau un accident.

ADVERTISEMENT
Tags: