Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Clasamentul istoric cu care cei de la FCSB se pregătesc să facă postere. „E o chestie de marketing”

Suporterii de la FCSB se pregătesc de postere cu clasamentul istoric din SuperLiga, iar Andrei Vochin a lansat o propunere pentru „roș-albaștri”.
07.02.2024 | 12:19
Clasamentul istoric cu care cei de la FCSB se pregatesc sa faca postere E o chestie de marketing
Clasamentul istoric cu care cei de la FCSB se pregătesc să facă postere. „E o chestie de marketing”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a scos în evidență clasamentul istoric pentru cei de la FCSB, iar oficialul FRF spune că ar putea să fie o lovitură și de marketing. Formația lui Gigi Becali este lider în SuperLiga, în schimb ce Dinamo este „lanterna roșie”, iar asta este un moment așteptat de suporterii „roș-albaștrilor”.

Clasamentul istoric cu care cei de la FCSB se pregătesc să facă postere. „E o chestie de marketing”

Configurația clasamentului actual este de pus în ramă pentru suporterii celor de la FCSB. În timp ce ei sunt lideri detașați în SuperLiga, rivalii de la Dinamo București sunt pe ultima poziție și au emoții în ceea ce privește salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a dezvăluit că mai mulți suporteri de la FCSB plănuiesc să își facă postere cu clasamentul din SuperLiga. Acesta este de părere că asta ar fi o strategie de marketing foarte bună pentru „roș-albaștrii”.

„Clasamentul în forma asta a dat naștere unei alte glume ca să continui și eu pe drumul deschis de Giani în această dimineață. Prieteni steliști spun că este cel mai frumos clasament ever și că își vor face postere pentru că visul lor de-o viață este să fie FCSB pe primul loc și Dinamo pe ultimul.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB ar avea un marketing bun cred că ar putea să vândă posterele astea bine de tot în săptămânile astea”, a declarat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Aflat în studioul FANATIK SUPERLIGA, Giani Kiriță a reacționat imediat după remarca lui Vochin: „Dacă Andrei nu ține cu mine care m-a încurajat tot timpul. Se întâmplă ceva rău, dar mai și râdem că nu putem să trăim fără așa ceva”.

ADVERTISEMENT

Mai poate FCSB să piardă titlul: „Ar fi o surpriză uriașă”

Florin Gardoș este de părere că FCSB nu mai poate scăpa titlul din mâini în actuala ediție din SuperLiga. „Roș-albaștrii” sunt lideri în clasament la un avantaj mare față de CFR Cluj, Rapid București și Universitatea Craiova.

„Până la etapa asta aș fi zic că nu, dar diferența e prea mare între FCSB și restul. Să câștigi în felul ăsta la Craiova cred că ar fi o surpriză uriașă să nu ia titlul. Inițial am zis vine play-off, va fi echilibrat, dar diferența asta mare de puncte, faptul că în play-off în anii precedenți a recuperat distanța față de locul 1.

ADVERTISEMENT

Îmi e greu să cred, sper să nu se întâmple treaba asta. Dacă pleacă Compagno să nu rămână, să se accidenteze Băluță să nu aibe soluții. Să nu plece Florinel, doar o chestie din asta să se accidenteze un jucător important. Diferența e prea mare.

Când nu ajungi să vorbești despre fundașii centrali înseamnă că e bine. Și despre Ngezana s-a vorbit puțin pentru că sunt foarte buni cei din față. Dawa nu a mai greșit, joc aerian, forță, e la un nivel excepțional. Mie mi-a plăcut mai mult Ngezana dacă e să luăm de la începutul sezonului.

Ținând cont că a schimbat țara, cultura și condițiile speciale de la FCSB, mi se pare un transfer reușit. Au fost constanți amândoi și-au câștigat duelurile”, spune Gardoș.

Ce GLUMA CIRCULA intre fanii ros-albastrilor, dupa ce FCSB e lider si Dinamo ultima

ADVERTISEMENT