Life

Clasamentul Survivor România 2021! Favoriții publicului, departe de podiumul eficienței

11.05.2021 | 16:52
Clasamentul Survivor Romania 2021 Favoritii publicului departe de podiumul eficientei
Favoritii publicului la Survivor Romania 2021 nu sunt pe podiumul eficientei Sursa foto: facebook Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Favoriții publicului, Zanni și Albert, nu sunt pe primele locuri în clasamentul eficienței de la Survivor România 2021.

Deveniți abonați la statutul de favoriți ai publicului, atât Zanni, cât și Albert, nu se pot lăuda cu o perioadă prea bună din punctul de vedere al eficienței în a aduce puncte pentru echipele pe care le reprezintă, Faimoșii și, respectiv, Războinicii.

ADVERTISEMENT

Favoriții publicului, în scădere de eficiență

Astfel, dacă o bună perioadă de timp, Zanni era pe podium în clasamentul eficienței, în ultima vreme a început să piardă din ce în ce mai multe puncte, oboseala și atmosfera din echipa Faimoșilor fiind, probabil, cauzele declinului favoritului publicului. Astfel, acum, Zanni este abia pe locul al șaselea în topul eficienței, cu 85 de meciuri câștigate din 150, procentajul lui fiind de 56,7%.

Albert, cel mai iubit dintre Războinici nu a fost niciodată unul dintre cei mai buni sportivi ai echipei sau de la Survivor România 2021. Ba chiar, până la venirea lui Bogdan Urucu și a Adelinei Damian, era chiar pe ultimul loc, acum ”crescând” în poziția din clasament datorită acestora.

ADVERTISEMENT

Astfel, Războinicul care a câștigat inima publicului nu a reușit să ia nici jumătate din punctele puse în joc când a mers pe trasele din Republica Dominicană, el având un procentaj de 38,6% din cele 140 de meciuri la care a luat parte.

Cel mai eficient concurent, un Faimos

Ștefan Ciuculescu, unul dintre ultimii Faimoși ajunși în joc – el l-a înlocuit pe Cătălin Moroșanu care s-a retras de la Survivor România 2021 din cauza unei accidentări – pare să fie și cel mai eficient din echipă, el reușind performanța de a ajunge în fruntea clasamentului după 30 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Astfel, Faimosul Ștefan, fost portar al unor echipe bune din prima ligă de fotbal din România, a câștigat două treimi din punctele puse în joc, având un procentaj de 66,7% și doar 10 meciuri pierdute până acum la Survivor România 2021.

Dintre Faimoși, pe podium se clasează și cântărețul Culiță Sterp care, aflat încă de la început în competiție, a reușit să își păstreze constanța în a câștiga puncte. Astfel, Faimosul are 136 de meciuri, a câștigat 78 și are eficiența, ca procentaj, de 57,4%, peste Zanni, Sebastian sau Cosmin, cei care, la Faimoși, au început să îl atace.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu domină clasamentul Războinicilor

Pe podiumul eficienței, pe locul al doilea, se află Maria Chițu, focoasa Războinică reușind să câștige 38 din cele 60 de meciuri disputate având un procentaj de invidiat: 63,3%. Ea este urmată, în topul eficienței din echipa albastră, de Marius Crăciun, cu 57,1%, Războinicul lăudându-se cu 56 de victorii din 98 de meciuri.

Elena Marin, peste Zanni în topul eficienței

Acuzată de Zanni și de Sebastian că nu ar fi un concurent puternic, în ciuda accidentărilor și problemelor de sănătate, Elena Marin stă totuși foarte bine în clasamentul eficienței de la Survivor România 2021. Mai exact, ea a disputat, până acum, 114 meciuri, a câștigat 65 și are un procentaj de victorii de 57%, fiind în fața Faimoșilor care o contestă: Zanni (56,7%), Cosmin (53,5%) sau Sebastian (53,1%).

Elena Marin
Elena Marin e contestata de colegii ei, chiar daca i-a intrecut in clasamentul eficientei Sursa foto: Instagram

Interesant este că, de-a lungul timpului, între ea și Zanni, în afara certurilor savuroase, s-a dat și o luptă acerbă pentru a se clasa pe primul loc și în topul eficienței, cei doi, umăr la umăr, dominând, ”procentual”, competiția Survivor România 2021.

Deși eliminată de la Survivor România 2021, Irisha era mai eficientă ca rivala ei, Raluca Dumitru

Irisha, concurenta de la Faimoși care a fost eliminată duminica trecută după un scandal uriaș legat de voturile care i-au fost date, pare să fi fost victima unei mișări greșite a echipei, cel puțin strategic, mai ales când vine vorba de luptele cu Războinicii. Mai exact, Irisha avea o eficiență de 53, 7% (peste Cosmin Stanciu și Sebastian, doi dintre cei care au votat-o), modelul reușind să câștige 22 din cele 41 de meciuri pe care le-a disputat la Survivor România 2021.

Culmea, Irisha a fost, ca eficiență, peste Raluca Dumitru (39,5%) sau Andreea Lobdă (50%), semn că nu criteriile sportive au contat în alegerile făcute de cei care au nominalizat-o pentru eliminarea din concurs.

Cel mai slab concurent, un Războinic

Când vine vorba de coada clasamentului, trei Războinici sunt pe ”podiumul rușinii”. Cu toate acestea, cel mai slab dintre aceștia este Bogdan Urucu, eficiența lui fiind de doar 15,8 %, el reușind să piardă 16 din cele 19 jocuri disputate. Culmea, Bogdan Urucu ar fi trebuit să fie într-o formă fizică perfectă, concurentul de la Războinici fiind polițist la rutieră, model, iar la Survivor România 2021 s-a prezentat și ca mare amator de sport, fie că vorbim de înot, fie că vorbim karate sau box.

ADVERTISEMENT