Life

Claudia Pătrășcanu, decizie neașteptată, după ce Gabi Bădălău ar fi refuzat să-i dea pensia alimentară: „Renunț la tot”

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie neașteptată după ce fostul ei partener, Gabi Bădălău, ar fi refuzat să-i dea 3.000 de euro pensie alimentară.
05.10.2021 | 14:47
Claudia Patrascanu decizie neasteptata dupa ce Gabi Badalau ar fi refuzat sai dea pensia alimentara Renunt la tot
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanunu a luat o decizie neașteptată după ce Gabi Bădălău, ar fi refuzat să-i dea 3.000 de euro pensie alimentară. După doi ani de luptă pentru custodia copiilor, cântăreața și omul de afaceri nu au pus capăt războiului.

Artista își dorește ca procesul de divorț să se termine cât mai repede. Ea se teme că cei mici ar putea să-și judece părinții atunci când cresc, din cauza procesului de divorț.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu este dispusă să renunțe la pensia alimentară a copiilor doar ca să încheie procesul de divorț. Vedeta își dorește ca cei doi copii să fie plasați în custodia ei și nu a tatălui lor.

Claudia Pătrășcanu, decizie neașteptată, după ce Gabi Bădălău ar fi refuzat să-i dea pensia alimentară: „Renunț la tot”

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie neașteptată după ce Gabi Bădălău ar fi refuzat să-i plătească 3.000 de euro pensie alimentară.

ADVERTISEMENT

Vedeta se luptă de doi ani cu Gabi Bădălău pentru custodia copiilor, Gabriel și Nicholas. Cântăreața este gata să renunțe la pensia alimentară dacă acest lucru ar pune capăt procesului de divorț care nu pare să se termine prea curând.

Artista crede că Bianca Drăgușanu îl influențează pe afacerist în luarea deciziilor legate de copii. Aceasta nu i-a menționat numele fostei asistente TV.

ADVERTISEMENT

„Gabi e schimbător, el joacă niște roluri. Vreau să terminăm odată, au crescut copiii și noi stăm prin divorțuri. La un moment ei o să ne judece pentru ce facem acum.

Sunt dispusă să renunț și la pensia copiilor. Renunț la partaj, la tot. Gabi este pe un drum rătăcit. E influențat.

ADVERTISEMENT

Această situație în care mă aflu de doi ani pe mine m-a maturizat. L-am întrebat: de ce? La mine nu există ambiții.

Nu știu ce să zic (n.r. dacă este sau nu adevărat). În viața mea lucrurile s-au așezat foarte frumos și foarte clar.

Avem drumurile separate, vizibil, nu știu ce se întâmplă în familia lor, cum nici ei nu știu ce se întâmplă în familia mea. Nu-mi dau cu presupusul, pe mine nu m-ar putea influența nimeni niciodată, eu fac ceea ce simt eu.

Această pensie a fost când noi am ajuns la mediatori, nu s-a acceptat. Vreau ca cei doi copii să rămână la mine, el să vină să îi viziteze când vrea”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Cântăreața și-a dorit de la început ca între ea și Gabi Bădălău să existe o relație normală, de dragul celor doi copii. Deocamdată, vedeta nu a ajuns la un acord cu fostul partener, așa că divorțul nu se va termina prea curând, așa că așteaptă decizia instanței.

ADVERTISEMENT