Life

Claudia Pătrășcanu, anunț neașteptat despre unul din băieții ei. Ce viitor promițător s-ar putea să aibă

Claudia Pătrășcanu pare să îi fi dat talentul ei mai departe unuia dintre băieți pe care îi are cu Gabi Bădălău. Vedeta spune că și el e pasionat de muzică.
02.08.2021 | 16:41
Claudia Patrascanu anunt neasteptat despre unul din baietii ei Ce viitor promitator sar putea sa aiba
Claudia Pătrășcanu, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a făcut câteva dezvăluiri interesante despre Nicolas, unul dintre băieții pe care cântăreața îi are cu Gabi Bădălău.

Frumoasa mămică a constatat faptul că băiețelul de doar 4 ani pare să îi calce pe urme. Micul Nicolas este înnebunit după muzică și știe deja să își pună singur melodiile preferate pe telefon.

ADVERTISEMENT

Claudia a spus că băiatul ei cântă și îi place mai mult să fredoneze melodii în limba engleză. Chiar dacă încă nu știe să vorbească bine, căci stâlcește cuvintele, băiatul artistei are toate șansele să devină un cântăreț, asta dacă nu se va răzgândi pe măsură ce va crește.

Claudia Pătrășcanu vrea să își ajute fiul să facă muzică

„Nicolas trebuie să ajungă să vorbească mai întâi corect, pentru că are patru ani și încă mai stâlcește, așa, cuvintele, dar cred că îi și place să le stâlcească.

ADVERTISEMENT

Cântă, fredonează și cântă mai mult în engleză și cântă și piesele mele, dar mai mult pe cele actuale, nici măcar eu nu le cunosc”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Cântăreața a mărturisit că intenționează să își ajute băiatul pentru a face ceva frumos în muzică. Vedeta a declarat că îl va da la ore de canto și i-ar plăcea să învețe să cânte și la un instrument.

ADVERTISEMENT

Cât despre celălalt băiat al artistei, Gabriel, acesta nu vrea să audă de muzică nici pe departe. Claudia a spus că băiatul cel mare își dorește să devină polițist.

Costi Ioniță a fost marele ei noroc

Revenind însă la muzică, Pătrășcanu și-a amintit de norocul pe care l-a avut ea când a început să cânte. Nu-l poate uita niciodată pe omul care i-a oferit o șansă importantă, celor datorită căreia s-a lansat în acest domeniu aristic.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Costi Ioniță, unul din cei mai mari descoperitori de talente chiar și la ora actuală.

„Important e să muncești foarte mult. Unii se nasc dintr-o dată cu o ureche muzicală super dezvoltată. Există talente, genii, dar la un moment dat, trebuie să lucrez, sunt unii cum am fost și eu.

A fost un noroc pentru că l-am cunoscut pe Costi Ioniță. Era o nebunie atunci, am fost în vogă”, a adăugat Claudia Pătrășcanu în interviul pe care l-a acordat pe plajă, la aceeași televiziune.

 

 

ADVERTISEMENT