News

Claudiu Manda, implicat într-un scandal imens în Parlament! Un liberal a sărit la soțul Olguței Vasilescu

17.04.2019 | 14:29
Claudiu Manda, implicat într-un scandal imens în Parlament!

Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, este implicat într-un scandal imens în Parlament. Incidentul a avut loc în timpul dezbaterilor pe tema proiectului de hotărâre privind solicitarea președintelui României referioare la organizarea unui referendum național consultativ cu privire la probleme de interes național.

Claudiu Manda este implicat într-un scandal imens în Parlament

Disputa a pornit după ce deputatul PNL Florin Roman a insistat să ia cuvântul, chiar dacă președintele de ședință, Claudiu Manda, l-a refuzat de mai multe ori, pe motiv că în acea clipă erau discuții legate de procedură. Liberarul Roman a insistat să vorbească să vorbească refuzând, ulterior, să plece de la microfon timp de câteva minute.

După ce a văzut că nu are șanse să se facă auzit, s-a dus la prezidiu, loc în care se afla Manda, și i-a luat microfonul, încercând să vorbească de acolo. Între timp, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a intervenit, sărind în apărarea colegului său de partid, Claudiu Manda. Mai târziu, liberarul Florin Roman a revenit la microfonul plenului, unde urma sa vărbească liderului deputaților UDMR Atiila Korodin, dar și de această dată Roman a insistat să ia cuvântul. Într-un final, s-a întors nesatisfăcut la bancă.

Claudiu Manda, implicat într-un scandal imens în Parlament! Un liberal a sărit la soțul Olguței Vasilescu
Momentul în care Cătălin Rădulescu a intervenit

Decizia privind referendumul a fost votată a doua oară

Decizia privind referendumul a fost votată a doua oară, după ce PNL a acuzat un fals. Camera Deputaților și Senatul au adoptat miercuri în ședință comună hotărârea privind scrisoarea președintelui Iohannis prin care solicită consultarea Parlamentului pentru organizarea referendumului național. Oficialii au votat de două ori hotărârea tocmai după ce opoziția a acuzat că raportul adoptat este unul fals, dat fiind că proiectul conținea ”cu totul și cu totul alt text”.

Claudiu Manda, implicat într-un scandal imens în Parlament! Un liberal a sărit la soțul Olguței Vasilescu
Manda a chemat la discuții toți liderii de grupuri parlamentare iar, cu acordul lor, a supus din nou la vot hotărâre privind referendumul

După acuzațiile liderului deputaților PNL Raluca Turcan, Claudiu Manda a chemat la discuții toți liderii de grupuri parlamentare iar, cu acordul lor, a supus din nou la vot hotărâre privind referendumul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS