News

Claudiu Manda s-a săturat de Tudorel Toader! Soțul Olguței Vasilescu a spus ce va decide CEx al PSD în legătură cu ministrul Justiției

17.04.2019 | 08:50
Claudiu Manda sa saturat de Tudorel Toader Sotul Olgutei Vasilescu a spus ce va decide CEx al PSD in legatura cu ministrul Justitiei

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, s-a săturat până peste cap de Tudorel Toader, ministrul Justiției, și a spus ce va decide CEx al PSS în legătură cu acesta. Comitetul Executiv al partidului de la conducere va avea loc miercuri, iar cu ocazia aceasta trebuie să se decidă daca îl mai susține sau nu pe ministru, potrivit declarației senatorului Claudiu Manda.

Claudiu Manda s-a săturat de Tudorel Toader și a spus ce va decide CEx al PSD în legătură cu acesta

Pe agenda oficialilor de discuții urmează să se afle calendarul mitingurilor electorale din țară, dar și situația unor miniștri, între care Natalia Intotero și Rovana Plumb, ce se află pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Într-o conferință de presă care a avut loc marți, Manda, întrebat de ce s-a stabilit ca miercuri să fie dezbătut la Senat moțiunea simplă împotriva lui Toader, în contextul în care în aceeași zi în ședința CEx al PSD ar urma să fie discutată situația ministrului Justiției și să se ceară remanierea acestuia, senatorul a spus: „Nu ştiu ce va fi în şedinţa CEx, nu ştiu dacă va fi sau nu pe ordinea de zi.

Claudiu Manda s-a săturat de Tudorel Toader! Soțul Olguței Vasilescu a spus ce va decide CEx al PSD în legătură cu ministrul Justiției
Soțul Olguței Vasilescu a spus ce va decide CEx al PSD în legătură cu ministrul Justiției

„Dacă tot se întrunește plenul Senatului pentru cele două subiecte, atunci am decis să fie toate cele trei subiecte, să le dezbatem”

Eu am spus în spaţiul public nemulţumirile mele vizavi de domnul Tudorel Toader, o să le spun şi în şedinţa de CEx, dacă se va discuta subiectul. Nu cred că trebuie să-i cerem demisia sau remanierea, ci trebuie să decidem în CEx dacă-l mai susţinem sau nu şi, bineînţeles, după aceea doamna prim-ministru şi Guvernul să acţioneze în consecinţă.

Mâine avem la Senat două puncte pe ordinea de zi sau trei, este raportul pe care am înţeles că l-a terminat comisia specială privind legile din domeniul justiţiei şi suntem sesizaţi cu acel raport, urmează să votăm, rămâne să vedem dacă mai era încă un proiect de lege, nu ştiu exact în ce etapă este acum, şi sigur moţiunea. Dacă tot se întruneşte plenul Senatului pentru cele două subiecte, atunci am hotărât să fie toate cele trei subiecte, să le dezbatem, (…) cred că e corect să dezbatem, să discutăm şi moţiunea opoziţiei”.