News

Claudiu Manda își vrea permisul înapoi. Soțul Olguței Vasilescu s-a adresat instanței

17.05.2019 | 16:53
Claudiu Manda isi vrea permisul inapoi Sotul Olgutei Vasilescu sa adresat instantei

Claudiu Manda nu renunță la permisul de conducere. Soțul Liei Olguța Vasilescu a hotărât să-și caute dreptatea în instanță, după ce oamenii legii i-au suspendat carnetul, pe o durată de 30 de zile. Astfel, acesta a dat în judecată Poliția din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu.

Până la decizia instanței, Manda poate conduce din nou

Mai mult decât atât, până când instanța se va pronunța în cazul său, senatorul Partidului Social Democrat are dreptul să conducă din nou.  Magistrații urmează să decidă în cel mai scurt timp dacă vor menține sau vor anula măsurile luate de polițiști.

Dosarul prin care Claudiu Manda contestă decizia suspendării permisului de conducere, a fost înregistrat deja, la Judecătoria Craiovei. Prin acest demers, senatorul PSD speră să-și poată recupera permisul de conducere.

Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu s-au căsătorit pe 30 martie 2019. Sursa foto:Jurnalul Olteniei
Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu s-au căsătorit pe 30 martie 2019. Sursa foto:Jurnalul Olteniei

Claudiu Manda ar fi fost prins băut la volan

Pe 1 aprilie 2019, Claudiu Manda a fost prins de  polițiști la volanul bolidului său, Mercedess S Class, conducând cu o viteză mult peste limita admisă de lege. În aceste condiții, senatorul Partidului Social Democrat a rămas fără permis, pentru 30 de zile.

Mai mult decât atât,  potrivit jurnaliștilor de la G4media.ro, politicianul ar fi rulat pe raza orașului Mihăilești, din județul Giurgiu, cu o viteză de 125 km/h. Polițiștii i-au aplicat de asemenea o amendă de 1.350 de lei. Incidentul s-a petrecut la doar două zile după ce Claudiu Manda și-a unit destinele cu fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

De altfel, ministrul Transporturilor i-a îndemnat pe șoferi să se adreseze instanței de judecată, pentru a contesta sancțiunile primite din partea polițiștilor.  „Eu îi sfătuiesc pe şoferii care au luat amenzi astăzi  să se ducă să conteste în instanţă. Şi eu am fost amendat de Poliţie şi m-am dus şi am contestat când am considerat că mi s-a făcut o nedreptate” , a declarat Răzvan Cuc, în cursul zilei de joi, 16 mai.